kawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kawa też uszczupla nas o sporo witamin i pierwiastków jak choćby żelazo
dlatego syfa nie piję wolę się naćpać life enerGGy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym inni cpaja life energy zamiast kawy. o!
Napisano Ponad rok temu
Komentarz: hahahahahahaha Ale tylko w aucie czy poza też? To jakiś warunek? a okłady z młodych piersi to lek na rozstępy przynajmniej ja tak uważamnajswiezsze badania mowia ze jak sie pije kawe i slucha sie ostrej muzyki w aucie to nie ma spadkow?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takze kawa zawsze i wszendzie! jak chcecie ja brac z kreatyna to jedyna zecz do zrobienia to troszke zwiekszyc raport kretyny! szczeze polecam pare kawek z rana i w poludnie w ten oto sposub nasze cialo i kazda jego komurka nasycisie CENNA kafeina pozniej przerwa.pierwsza porcja kreatyny przed treningiem i reszta po, no bo w sumie jak jusz jestesmy pozadnie nasyceni to spozywana kreatyna sluzy nam tylko do uzupelnienia wyczerpanycz treningiem zapasòw!wielkie pozdro i wszystkiego naj!
Bzdura zanim coś napiszesz pomyśl i sprawdz czy to prawda. Poza tym radze poprawić pisownie bo to jest żałosne...
Napisano Ponad rok temu
hej koniu lepiej odswiez sobie wiedze o suplementach to przynajmniej bedziesz wiedzial co pisac!bo jak masz sobie jaja robic to lepiej zajmij sie jedzeniem ryzu! co do kreatyny to najlepsza jest CREAPURE degussa patrzcie na opakowanie jak jest ten znaczek to macie najlepszy produkt! hejnajswiezsze badania mowia ze jak sie pije kawe i slucha sie ostrej muzyki w aucie to nie ma spadkow? bo ja nie czaje tego ...
poza tym inni cpaja life energy zamiast kawy. o!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
he ostatnia artykul czytalem wlasnie wczoraj!i jesten absolutnie pewien tego co pisze!!!!!!!inaczej siedze cicho i nie wprowadzam w blad pytajacego!!pozatym niezamierzam sie z nikim sprzeczac rubcie jak chcecie!ale jezeli jestesmy tu to wlasnie by wymienic nasze opinie i doswiatczenia! a co do pisowni to ja mieszkam we wloszech i szczeze muwiac sprawniej pisze po wlosku ale wtedy to juz czyba sie wogule nie doczytacie!buona notte!takze kawa zawsze i wszendzie! jak chcecie ja brac z kreatyna to jedyna zecz do zrobienia to troszke zwiekszyc raport kretyny! szczeze polecam pare kawek z rana i w poludnie w ten oto sposub nasze cialo i kazda jego komurka nasycisie CENNA kafeina pozniej przerwa.pierwsza porcja kreatyny przed treningiem i reszta po, no bo w sumie jak jusz jestesmy pozadnie nasyceni to spozywana kreatyna sluzy nam tylko do uzupelnienia wyczerpanycz treningiem zapasòw!wielkie pozdro i wszystkiego naj!
Bzdura zanim coś napiszesz pomyśl i sprawdz czy to prawda. Poza tym radze poprawić pisownie bo to jest żałosne...
Napisano Ponad rok temu
gosciu naprawde przykro mi z twojego powodu!wpierw zadajesz glupie pytania a potem obrazasz odpowiadajacego....ale musze przyznac w gebie to mocny jestes!!hehe i jeszcze raz italboy82 nie nalezy do osub co wypisuja pierdoly!i jak ktos chce podwarzec moje zdanie to musi miec jajcuchy jak dwa arbuzyprzepraszam poniosło mnie nieśpie 24 godziny równo i ide spać przepraszam italiana82 jeśli go obrazilem
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie obawialbymsie zbytnio uzaleznienia od kafeiny...ale rubcie jak chcecie.natomiast co do kafeiny i kreatyny to przystaje przy swoim!gadalem takze z chlopakami z bodyweb naiwiekszego wloskiego forum kulturystyki,kturzy dali mi racje!a wiec chlopaki jak cos piszecie to musicie byc tego pewni na 100% a nie piszecie to co slyszycie na waszych silowniach! bez oparcia o zrudla ksiazkowe! pozdrawiamkoniec klotni hehe, italboy82, kawka jest dobra przed treningiem na pobudzenie ale tak jak polecasz zbyt czesto ja pic to moze doprowadzic do uzaleznienia a ja np niechce byc kawowym ćpunem a sgopolesie niechce ale musze dac ostrzeżenie za wulgaryzm bo az mi sie caly post na inny kolor wyświetlił ale sa swieta wiec tylko 2 cukierki
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
gdyby sie wzajemnie "gryzly" to by jej nie dodawali do tylu stakow