Pierwszy stack i mega MOC;D!!!
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się nad nowym cyklem i planowałem sobie coś takiego:
Nitrobolon II puszka 350g
Kre Alkalyn Mega caps Olimp 90 kapsów
Ostrowia 1800 kg
Maltodekstryna 2 - 4 kg
Ok 200 złotych
Ostatni cykl miałem na 90 kapsach kre alkalynu i ładnie poszło w wymiarach wręcz cudownie:P, ale wiecie chce teraz konkret mocniejszy - mega zryta moc:P jak myślicie dobry mix? ciekawe tylko na ile by starczyło;/. Może macie inne propozycje, uwzględniające nitrobolon II bo jego łykam na pewno;D i coraz bardziej się nakręcam jak na kre alkalynie samym zrobiłem dwa centy w bikolu to ile bym zrobił na nb II i kre...
Napisano Ponad rok temu
mozemy zacząć równo, i dla publicznej wiadomości później mniej wiecej porównać efekty...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Jeśli doping - to tylko forma najczystsza!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choć to jeszcze na 100%nie przesądzone.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Jeśli doping - to tylko forma najczystsza!"
Napisano Ponad rok temu
jesli chcesz brac z ka to najlepiej 700g nb2 i ka
ale ja bym CI polecil na pierwszy cykl CP duza pucha lub dwie male
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
 . nie znamy o Tobie zadnych podstawowych danych czyli jakie miales wczesniej cykle na kreatynie ile ich bylo jakie byly odstepy czasowe jaki jest rowniez twoj staz czy utrzymujesz diete i co jest twoim celem zakladam ze masa ?
. nie znamy o Tobie zadnych podstawowych danych czyli jakie miales wczesniej cykle na kreatynie ile ich bylo jakie byly odstepy czasowe jaki jest rowniez twoj staz czy utrzymujesz diete i co jest twoim celem zakladam ze masa ?

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 i nie rozchodzi sie tutaj o zadne cofanie ze to gorsza kreatyna tylko ma taki sklad chemiczny ze lepiej nadaje sie do jej robienia na wzrost sily natomiast najlepszy jest jabłczan. wiec mozesz polaczyc te dwie kreatyny w 1 cyklu. przy okazji zaoszczedzisz troszke kasy
 i nie rozchodzi sie tutaj o zadne cofanie ze to gorsza kreatyna tylko ma taki sklad chemiczny ze lepiej nadaje sie do jej robienia na wzrost sily natomiast najlepszy jest jabłczan. wiec mozesz polaczyc te dwie kreatyny w 1 cyklu. przy okazji zaoszczedzisz troszke kasy  i jak masz czas to zapraszam http://www.fabrykasi...pic.php?t=12919 dowiesz sie wtedy jaką kreatyne powinno sie stosowac pod swoj cel treningowy
 i jak masz czas to zapraszam http://www.fabrykasi...pic.php?t=12919 dowiesz sie wtedy jaką kreatyne powinno sie stosowac pod swoj cel treningowy

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . imo takie polaczenia sa przeciez bardzo czesto stosowane jablczan + mono. ja sam z sentymentem wracam do mono bo na nim buduje zawsze wiecej niz na innych kreatynach a i obwody sa wieksze
. imo takie polaczenia sa przeciez bardzo czesto stosowane jablczan + mono. ja sam z sentymentem wracam do mono bo na nim buduje zawsze wiecej niz na innych kreatynach a i obwody sa wieksze  kropek to juz chyba 6 razy bral mono jak dobrze pamietam
 kropek to juz chyba 6 razy bral mono jak dobrze pamietam

Napisano Ponad rok temu
Czy jest krealkyn w proszku, myslalem ze nie ma, tak sobie
 ?
 ?Mono i tak jest the best

Napisano Ponad rok temu
jestCzy jest krealkyn w proszku, myslalem ze nie ma, tak sobie
?
 nawet olimpu OLIMP KRE-ALKALYN POWDER
 nawet olimpu OLIMP KRE-ALKALYN POWDER

Napisano Ponad rok temu
Biogenix - Cell Pump Orange - 665g
Olimp - Creatine kreatyna Mega Caps - 150kaps.
tylko niewiem jak to brać
 bo to te megacapsy i to trochę inaczej,na poczatku stycznia będzie hajsik to zobaczę co jeszcze dokupic oprócz ostrowii. Najchętniej to bym 4kg gainbolica łyknął ale niewiem jak z hajsem będę stał;/.
 bo to te megacapsy i to trochę inaczej,na poczatku stycznia będzie hajsik to zobaczę co jeszcze dokupic oprócz ostrowii. Najchętniej to bym 4kg gainbolica łyknął ale niewiem jak z hajsem będę stał;/.

Napisano Ponad rok temu
10g CP przed treningiem
Dzien beztreningowy
4 cap zaraz po przebudzeniu
ewentualnie mega capsy mozesz zastapic innym mono z olimpu kreatyna 1000

Napisano Ponad rok temu
sorry za dręczące pytania:P.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli cchesz kupic doklanie tak jak piszesz to CP spokojnie mozesz brac w tr 2 razy rano i przed /po treningu a w nietreningowe rano i starczy na prawie 7 tygodni
ale po 4 kapsy mono nie taraczy na zadlugo bys mausial miec wiecej kolo 250 albo jesli bedziesz mial ju na 100% 150kap. to bierz po dwie do kazdej porcji CP
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks