Białko allegro WPC-80
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Białko allegro WPC-80
No miało to znaczyć to samo co fake-podróba (ale w jeżyku suachili-inglisz )
No niestety doznałem kontuzji ( plecy) więc będę miał spora przerwę teraz już sam nie wiem co z tym kox-em. Nie chce brać narazie nic innego niż metanabol bo to mój pierwszy cykl i nie chce się mocno zblokować. Na 2 cyklu może coś wezmę oprócz mety co polecicie ... jak narazie to umieram przez te plecy...
No niestety doznałem kontuzji ( plecy) więc będę miał spora przerwę teraz już sam nie wiem co z tym kox-em. Nie chce brać narazie nic innego niż metanabol bo to mój pierwszy cykl i nie chce się mocno zblokować. Na 2 cyklu może coś wezmę oprócz mety co polecicie ... jak narazie to umieram przez te plecy...
..:: Tomorrow Never Dies ::..
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
po wiecej informacji zajrzyj do dopingu z tą metka. w sensie oslonki na watrobe,syfy,ciśnienie,jak ją dawkowac,odblok,co do tego, itd. bo glupio mi pisac o mecie w suplach . ale jezeli nie jestes na nia do konca zdecydowany to zadaj sobie pare pytan. czy ostatnio zmieniales cos w treningu,czy robiles regeneracje, jakie brales suplementy do tej pory, jak tam dieta czy zwiekszales ilosc kcl w niej itd. bo to moze byc przyczyna zastoju w robieniu masy i wtedy jak cos robisz żle to nawet saa ci nie pomorze. jest takie przyslowie: sterydy to nie sposob na niedozywienie". bo moze okazac sie tak ze jakas mocniejsza kreatyna z gainerem da ci rowniez takie same efekty ale bez spadkow,sajdów na cyklu itd.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Wiem wiem... Szerze to już na tym forum jestem od ponad 2tyg ale dopiero teraz się zarejestrowałem i wiem mniej więcej co i jak (czytałem bo nie chciałem wyjść na głupka~sezonowca) JOKS dzięki za pomoc. Ale coś czuje że nie zacznę tego cyklonu na mecie bo padły mi plecy myślałem że to nic i przejdzie mi ale coś czuje że to coś poważniejszego mianowicie boli mnie przy oddychaniu (wdechu) pod łopatką jak jakby żebro mi się w płuco wbijało (stało się to przy robieniu kapturów). Boje się że jak zacznę ćwiczyć górną cześć ciała na mecie to znów będzie to samo i trzeba będzie przerwać sam nie wiem ile muszę teraz urlopu wziąć...
..:: Tomorrow Never Dies ::..
Napisano Ponad rok temu
dream_killer, idz do lekarza z tymi plecami to najprawdopodobniej nic powaznego (ja byłem z takim czymś i mi powiedział zebym odpoczął)ale warto to sprawdzic
What's inside of me, you'll never know