Dużo siły
Napisano Ponad rok temu
Za rady dziękuję. Napiszę czy mi coś dały.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo dozbieraj
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
1.Nie za bardzo orietuje sie w kwesti supli.
2.Mam 30 lat (170cm 90 kg - posiadam nie tylko tkankę mięśniową)
3.Dieda bardzo dobra. (w sensie kalori i białka - nie odmawiam sobie niczego :golonka , kebab ,pizza itp.)
4.Do tej pory nie stosowałem supli (poza witaminami , olej z oliwek - nie jest to suplement diety)
5.Ćwiczyłem kiedyś w przeszłości (około 7lat) skończyłen około 3-4lata temu.
6.Wtedy wyciskałem 150kg
7.Wtedy stosowałem kreatyne i węglowodany
8.Teraz ćwicze od odkoło 4mies i wyciskam 135kg
Ps. Myśle że mam dobre predyspozycje genetyczne (mój stary siedzi tylko przed tel. i jest niewiele słabszy)
Co do creatyny Vitalmaxa napisali mi na tym forum że to szajs , więc sam nie wiem
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ale jesli zalezy tez na kasie to lepioej wypadaja mega kapsy olimpu i proch treca i do tego jakies wegle
ale skoro masz kase na pizze kebab itp to moze warto dozbierac kase i kupic pozadna krete i troche wegli w sumie i tak to za duzo nie wysniesie mysle ze kolo 100zl
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
ja tam do krety vitalmaxa nic nie mam, może rzeczywiście coś jest w tym ze kiedys była lepsza, ale na konkurencji w rankingu ( starym chyba) znajdowała się na topie
Takie może głupie pytanie, zawsze kupywałem wsio w proszku bo mam problemy z przełykaniem, czy taką krete w tabletach można : rozmiękczyć - pogryść - i popijając wodą połknąć ?
Kropek jako expert od kreatyny 1000 - duże są te tablety ?
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi sie ze lepiej łykac talety
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno pytanko , u minie na siłowni mówią że najlepszy jest Uniwersal . A coś takiego jak Storm to rewelacja , czy oni mają rację ? Ps. Chodzi mi o relację cena/jakość.
Napisano Ponad rok temu
ale jesli jetes po przerwie dosyc sporej to mozesz wziasc najpierw krete 1 raz
a tak wogole to ile razy brales wczesniej ??
a pozneij zaczac od slabszych stakow Cell Pump przez coraz mocniejsze typu Crevolution Nitrobolon2 Knockout po najmocniejszych pytu Xpand Horse power i wpomniany przez Ciebie Storm
to najlepsze wyjscie dla ludzi ktorzy zamierzaja cwiczyc kilka-kilkanascie lat na silowni
aha ten strom jak i inne stacki poza CP to spory wydatek przewaznie ponad 200 zl na cykl wyjatkiem jest CP gdzie duza puche mozna nabyc za 80 zl
Napisano Ponad rok temu