Dużo siły
Napisano Ponad rok temu
Za rady dziękuję. Napiszę czy mi coś dały.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo dozbieraj
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
 takze kupowanie mono to marnowanie pieniedzy jestem za opcja "dozbieraj" bo nic innego nie kupisz na sile procz jakis wegli ktore mozesz na treningu pic
 takze kupowanie mono to marnowanie pieniedzy jestem za opcja "dozbieraj" bo nic innego nie kupisz na sile procz jakis wegli ktore mozesz na treningu pic

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
1.Nie za bardzo orietuje sie w kwesti supli.
2.Mam 30 lat (170cm 90 kg - posiadam nie tylko tkankę mięśniową)
3.Dieda bardzo dobra. (w sensie kalori i białka - nie odmawiam sobie niczego :golonka , kebab ,pizza itp.)
4.Do tej pory nie stosowałem supli (poza witaminami , olej z oliwek - nie jest to suplement diety)
5.Ćwiczyłem kiedyś w przeszłości (około 7lat) skończyłen około 3-4lata temu.
6.Wtedy wyciskałem 150kg
7.Wtedy stosowałem kreatyne i węglowodany
8.Teraz ćwicze od odkoło 4mies i wyciskam 135kg
Ps. Myśle że mam dobre predyspozycje genetyczne (mój stary siedzi tylko przed tel. i jest niewiele słabszy)
Co do creatyny Vitalmaxa napisali mi na tym forum że to szajs , więc sam nie wiem
Napisano Ponad rok temu
 , jednak z taka kwota to naprawde nic procz mono lub weglowodanow nie kupisz...a przydalyby sie chociaz te dwa suple
, jednak z taka kwota to naprawde nic procz mono lub weglowodanow nie kupisz...a przydalyby sie chociaz te dwa suple  znakomicie sie uzupelniaja ewentualnie w swoim wieku mozesz zakupic tribulusa powinien fajnie zadzialac
 znakomicie sie uzupelniaja ewentualnie w swoim wieku mozesz zakupic tribulusa powinien fajnie zadzialac

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 wiadomo co polecam olimp kreatyna 1000
 wiadomo co polecam olimp kreatyna 1000 
ale jesli zalezy tez na kasie to lepioej wypadaja mega kapsy olimpu i proch treca i do tego jakies wegle
ale skoro masz kase na pizze kebab itp to moze warto dozbierac kase i kupic pozadna krete i troche wegli w sumie i tak to za duzo nie wysniesie mysle ze kolo 100zl
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu

ja tam do krety vitalmaxa nic nie mam, może rzeczywiście coś jest w tym ze kiedys była lepsza, ale na konkurencji w rankingu ( starym chyba) znajdowała się na topie

Takie może głupie pytanie, zawsze kupywałem wsio w proszku bo mam problemy z przełykaniem, czy taką krete w tabletach można : rozmiękczyć - pogryść - i popijając wodą połknąć
 ?
  ?Kropek jako expert od kreatyny 1000 - duże są te tablety
 ?
  ?

Napisano Ponad rok temu
 a włąsciwie najwieksze z jakimi mailem do czynienia
 a włąsciwie najwieksze z jakimi mailem do czynienia  mniej wiecej 1 tableta krety to jak dwie tabletki apapu
 mniej wiecej 1 tableta krety to jak dwie tabletki apapuwydaje mi sie ze lepiej łykac talety
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno pytanko , u minie na siłowni mówią że najlepszy jest Uniwersal . A coś takiego jak Storm to rewelacja , czy oni mają rację ? Ps. Chodzi mi o relację cena/jakość.
Napisano Ponad rok temu
ale jesli jetes po przerwie dosyc sporej to mozesz wziasc najpierw krete 1 raz
a tak wogole to ile razy brales wczesniej ??
a pozneij zaczac od slabszych stakow Cell Pump przez coraz mocniejsze typu Crevolution Nitrobolon2 Knockout po najmocniejszych pytu Xpand Horse power i wpomniany przez Ciebie Storm
to najlepsze wyjscie dla ludzi ktorzy zamierzaja cwiczyc kilka-kilkanascie lat na silowni
aha ten strom jak i inne stacki poza CP to spory wydatek przewaznie ponad 200 zl na cykl wyjatkiem jest CP gdzie duza puche mozna nabyc za 80 zl
Napisano Ponad rok temu