Prosze o poprawki do treningu.
Napisano Ponad rok temu
Czwratek: Plecy + Biceps
Sobota: Barki + Triceps
Celowo nie cwicze nog, cwiczenia na klate, brzuch,biceps,triceps juz mam. Potrzebuje teraz na plecy i barki, tak sobie myslalem o czyms takim
Plecy:
Sciąganie drążka wyciągu górnego w siadzie szerokim nachwytem do klatki piersiowej 4x10
Ściąganie drązka wyciągu górnego w siadzie szerokim nachwytem za głowe 4x10
Stojąc w podporze kolanem o ławkę poziomą - wiosłowanie ze sztangielką trzymaną nachwytem 4x10
Wyprosty tułowia leżąc na ławce poziomej 3x10
Barki:
Wyciskanie sztangi sprzed głowy 3x10
Unoszenie sztangielek bokiem w gore stojac 3x10
Czy tak moze byc? czy dobra ilosc seri i powtorzen? Prosze o szybka pomoc osob znajacych sie na tym.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
to?
I czy dobrze mam rozpisane np wtorek klata brzuch, i tak dalej. I czy jak dodam te unoszenie sztangielek bokiem w opadzie to juz bedzie elegancko? I tez dodac 3x10?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na tylne aktony barkow 3x15 a na przod i bok po 12-10 ruchow
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Dobra dzieki za pomoc z tymi barkami, jeszcze jedno pytanie, na bicepsy robie 2 cwiczenia z sztanga i sztangielkami z suplinacja nachwytem, i jak jeszcze mam sile to robie 3 cwicznie brame albo jakies linki czy cos do zmeczenia 1 lub 2 serie czy tak moze byc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bol w lokciu spowodowany byl pewnie slaba rozgrzewka, dodatkowo aby zmniejszyc napor na stawy w lokciach wykonuj to cwiczenie lamanym gryfem
Nie boj sie na poczatku nie urosna ci niewiedomo jakie duze nogi, nabiora definicji przede wszystkim, na pewno wlacz do planu treningowego przysiady ze sztanga na barkach iz jest to najbardziej anaboliczne cwiczenie, w najwiekszym stopniu zwieksza sile i umiesnienie calego ciala.
Biceps - podstawowy zestaw dla poczatkujacego -
uginanie przedramion ze sztanga prosta 3 serie po 12-8 powtórzeń - ciezar piramidalnie w gore
uginanie przedramion z linkami wyciagu dolnego 3x 15-10 powt
uginanie przedramion ze sztangielkami (lub specjalna sztanga) sposobem mlotkowym 3x12-8 powt
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
przed chwila zmierzylem udo napiete, nie wiem czy w dobrym miejscu ale mam ok 49cm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu