Suplementy dla trenującej kobiety
Napisano Ponad rok temu
ktorys ze skladnikow wywolal u ciebie wzrost cisnienia
polecam suplementacje magnezem, czosnek i wizyte u lekarza, zeby przepisal Ci cos na cisnienie. bo to nie jest zabawa i lepiej nie ryzykowac . zdrowie ma sie tylko jedno
co do BCAA+G to dziala zupelnie inaczej niz nitro
polepszona regeneracja, troche jakosc misni. nic wiecej bym sie nie spodziewal po aminkach i glutaminie ;p
chociaz jako suplementacja dla kobiety bedzie ok, nie zalezy Ci przeciez na duzych przyrostach masy czy sily
klotnia z facetem?? hehe tylko nie bij chlopaka bo Cie zostawi jeszcze i nie przesadzaj z tą silownia bo jeszcze bedziesz silniejsza od niego to w depresje popadnie
Napisano Ponad rok temu
Magnez biore a z tymi tavletkami na cisnienie to nie wiem bo w sumie nitrobolon wlasnie powoduje szybski wzrost cisnienia i wieksze pompowanie krwi.
My i tak juz sie lejemy czasami w klotni
Napisano Ponad rok temu
z ciekawosci kto wygrywa ?My i tak juz sie lejemy czasami w klotni
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
zreszta moim zdaniem zadnej masy Ci nei potrzeba
nie chodzilo mi oczywiscie o tabletki na recepte. mozesz kupic jakies łagodne srodki bez recepty. napewno nie zaszkodza, a krwotoki sie zmniejsza
i napewno masz "predyspozycje" do tego, skoro tak czesto sie zdaza. mam znajomego ktorego wystarczy lekko w nos uderzyc i zaraz sie zalewa krwia.
odbiegajac od tematu
chyba nie mowisz powaznie ze chlopak Cie bije?? co jak co ale raczej nei wypada
Napisano Ponad rok temu
po Nitro, jak sadze napewno daję mu rade
Napisano Ponad rok temu
Miesnie chce miec jak fitnesska (ups, teraz to dowalilam)
A one maja duze fajne miesnie.
Kochani, rady mu nie daje, chlop ma 193cm wzrostu i wazy 108kg. Chodzi jak ja na silownie. Jakby chcial to by mnie pewnie zmiotl z powierzchni ziemi. Zdarza sie, ze mi odda tak jak wczoraj- mam siniaki na rekach. Ja go ugryze, to sie zamachne ale bez powazniejszych tematow. Szal... dzis zerwalismy. Teraz biore sie za siebie 10 razy bardziej i jeszcze bedzie plakal. Dobrze. nie rozdrabniam sie bo to forum o suplementach a nie o psychologii
Napisano Ponad rok temu
dla mnie przesada
heh domyslam sie ze i pewnie troche koksuje chlopak
wracając do tematu, najlepiej by bylo jak bys zmierzyla poziom cisnienia wtedy wszystko byloby jasne
fitneski fajne maja cialka to fakt, ale niektore sa juz zbyt przypakowane jak na kobiety
macie miec jędrne ksztalty, ale nie za chude ani zbyt umiesnione
Napisano Ponad rok temu
może sproboj przerwać to nitro i zrobić tydzien- dwa tygodnie regeneracji?
zdrowie wazniejsze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
P.S Juz przestala cieknac krew z nosa po nitro i wrocilam do dawkowania na czczo. Ale nie ma sensu brac wiecej niz to powiedziane dlatego, ze jak sie okazuje moi koledzy mieli niezle bole glowy i kolatanie serca zwlaszcza ci z nadcisnieniem.
Zdjecie wstawie na dniach tylko po aru godzinach usune. Poradzicie co jeszcze trzeba mniej wiecej dopracowac
pozdrawiam i dzieki
Napisano Ponad rok temu
tu jest pokazane jak wykonywac to cwiczenie
a brac nie ma sensu wiecej tez z tego wzgledu ze jestes dziewczyna i wieksze porcje sa Ci niepotrzebne
aha i nie kasuj fotki bo nie kazdy kto moze Ci cos doradzic bedzie mial okazje zobaczyc np ja
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w trakcie treningu zbedne, bo nie jest on napewno na tyleintensywny zeby brac w trakcie carbo
Napisano Ponad rok temu
Kiedys obiecalam Wam fotki. No to zamieszczam na stronce. Niech sobie pobeda ze 2 dni. tylko prosze zanadto nie krytykowac
Zmienilam troche suplementacje. Prosze o ewentualne rady
Ciagle zawziecie trenuje
pozdrawiam