Po co brac??
Napisano Ponad rok temu
niemusice nic odpisywac bo wiem ze all koksiaze "wiedzą wszystko lepiej"
przemyslcie to!!
p.s. Jak ja będe szedł ulicą i ktos powie ze jestem wielki ale cotam bo pewnie koksiaz to ja mu z dumą powiem ze sie myli czy w to uwiezy czy nie jego sprawa...
Napisano Ponad rok temu
tak na offtopie troche- wolalbym byc "skoksowanym lamusem" niz kims, kto nie potrafi poprawnie paru zdan skleic...
Napisano Ponad rok temu
p.s. Jak ja będe szedł ulicą i ktos powie ze jestem wielki ale cotam bo pewnie koksiaz to ja mu z dumą powiem ze sie myli czy w to uwiezy czy nie jego sprawa...
zadko ktos Ci sie przyzna ze bral koksy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps jedna i druga strona ma troszke racji jak ktos bierze z glowa to i wyjdzie na plus jak ktos glupi...no to po prostu bedzie jeszcze glupszy(jesli sie da).zamknijcie temat;)
Napisano Ponad rok temu
A pytanie czy brać czy nie szkodliwośc i zalety saa to temat rzeka...
Druga sprawa nie każdy ma cel zostać 120kg mutantem , nie każdy planuje cykle do konca życia, sam planuje jeszcze jeden krótki i jeden długi cykl a potem tylko suplementy,
zadasz pytanie dlaczego?
ODPOWIADAM jest takie coś jak stagnacja i pewnych wyników bez farmakologi nie poprawisz, zadasz pytanie co potem,, potem suplementy siłownia zdrowie.
Zadasz pytanie ze to błędne koło wpewnym sensie tak,ale każdy ma swój rozum,
i trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dośc.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
powiem Ci tak Ampuł gdzy zaczynałem siłke miałem cos takiego w planach ale potem naprawde zrozumiałem ze to jest bez sensu brac wczesniej niz 3-4 latatreningu to jest tak jak bys kupił sobie jakąs gre na którą czekałes bardzo długo z niecierpliwoscią i od pierwszego włączenia wklepał bys sobie kody... to niema sensu jesli chcesz zrobic sobie kuracje to prosze poczekaj z tym przynajmniej 15 miechów ale w tym czasnie duzo jedz kup sobie jakies suple za 200 zeta (jak niemasz to oszczędzej) tak abys stał juz sie naprawde silnym brał ponad 180 na klate itp wtedy kuracja ma sens a nie tak jak w przypatku JuniorWB3 ma w łapie cos koło 37 a na klate cisnie ledie 100... i po co mu to?
zamknijcie tekat bo on nigdy sie nie skonczy :)mi chodzio o to abyscie wczesniej zrozumieli ze to nie warto a nie jak juz będziecie mieli 40 lat bo wtedy to juz zadni kulturysci z was niebeda ani tym bardziej siłacze:) pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze poczekaj z tym przynajmniej 15 miechów
heh prosisz nas zebymysmy nie brali sterow na nic twoje prosby.
Napisano Ponad rok temu
Musze sie zgodzic z Tobą Ampuł zgodzic co do rozumu naprzykłat pewna osoba juz moze sobie zrobic cykl do konca zycia i z głową to niebędzie miał gorzej (JuniorWB3)
a nie tak jak w przypatku JuniorWB3 ma w łapie cos koło 37 a na klate cisnie ledie 100... i po co mu to?
ale z Ciebie gamoń!!! na huj mi jebać ciężary w pizdu wyjebane jak i tak taką łajze jak Tyb bym dojechał!! w pizde sobie wsadź te swoje gadki bo huja tu zwalczysz idz do przedszkola tam moze Cie wysłuchają!! Ja już nie chce wspominac jak Ty wyglądasz pewnie jak się kładziesz na ławce to boisz sie zeby jakis owad Ci nie usiadł na klate bo by Ci ją zalamał!! Taki z Ciebie laluś!! Goń sie fajo i opierdalaj mikołaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[quote]Tropik, i tak czym predzej czy pozniej na bank wezmiesz cos ze steroli[/quote]
wogule mnie nie zrozumiałes... jesli wezme to za pare lat wtedy kiedu juz w ciągu 6 miechów będzie mi szło 5kg na klate a będe chciał więcej to wtegy moze zafunduje sobie kuracje:) ale niebędzie to wczesniej jak za 3-4 lata[/quote]
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ale najbardziej mnie rozśmieszyło to :
jak będziecie juz brali 190 na klate i będziecie mieli ponad 45 w łapie (na zezbie) to wtego "mozna"
Tropik, poczytaj jeszcze troche, nie usiłuj zbawiać świata, bo wybacz, ale Twoje wypowiedzi są żałosne.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu