Po co brac??
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
to jest tak jak z dilerami narkotyków niby nie mają wpływu na luckie zycie? a my dając im rady niemamy na ich zycie wpływu? no własnie kazdy tak samo sobie odpowie więc naprawde jak widzicie ze ten kolo niema zielonego pojęcia o 4 rzeczach (treningu,diecie,suplach,sterydach) to nawciskajcie mu głupot aby kupił sobie oej rycynowy i zajebiscie od tego urosnie. będzie miał taki sam efekt na siłowni a przynajmniej mu na zdrowie wyjdzie
JuniorWB3 sztama?
Napisano Ponad rok temu
JuniorWB3 sztama?
jasne że sztama!! z tym, co ostatnio piszesz zgadzam sie w 100% ale nie stym że sterydy dla LAMUSÓW!!!!! coś mnie w tym urazilo
a Teraz masz "koks nie dla juniorów" to ma byc jakaś aluzja to mojrgo nikcku??
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie to zadna aluzja poprostu niebyło jak napisac aby sie zmiesciło kazde inne słowo było za długie:)
looz!!
Napisano Ponad rok temu
nawracajacy koksów to walnij sobie coś w podpisie masz więcej miejsca
na swe "postulaty"
Napisano Ponad rok temu
ja rowniez jestem za tym zeby sezonowcy nie siegali po ssa u mnie na osiedlu jest taki jeden koleszka wygral doslownie konkurs dla debili bral omke i mete i robil pompki oraz encykolepdia bicepsy cwiczyl bo niechcialo mu sie na silownie chodzic a chcial tylko troszke przytyc
ja mam takiego debila w klasie wziął 13 shotów omy zrobił 5 kg i w 3 tygodnie wszystko zgubił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwiczy dalej ale on nie ma pojecia o diecie,myslał ze jak poleci na omie i diecie to po odstawieniu omy na huy mu dieta ..... qrwa jak dla Mnie jest zwykłym debilem i sezonowcem, ma problemy z czachą ,ma jakieś 20 lat a zachowuje sie jak by miał 15 , nie wiem czy to agresor po koxie mu sie załączył czy co ,ostatnio qmpla ze swojej klasy obił ,bo ten powiedział ze jest sezonowcem.qrwa hyba trza bedzie go zabrać do lasu na wykopkiZnaczy zgubil dla tego ze zaniechal trening ?
Napisano Ponad rok temu
hyba trza bedzie go zabrać do lasu na wykopki
chyba tak!!
a odblok chociaż zrobił??
Napisano Ponad rok temu
niechce ci bluzgac ale takich lamusów co sie tak domnie odzywaja to.... niewiem czy czytałes to co pisałem ale wnioskuje ze tak więc kaząc mi spier... znaczy ze jestes własnie takim kolesiem o jakich mówimy
p.s. straciłem wene na opis niech narazie zostanie taki jaki jest
Napisano Ponad rok temu
W drugim przybyło mi 4 cm, i na razie się trzyma, a jestem po cyklu już 2 miesiące.
Napisano Ponad rok temu
taaaaaaaa spytałem sie go co to clomid hyhyh i nic nie wiedział o nim i wogole o zadnym odblokua odblok chociaż zrobił??
sebek napisz w jakich dawkach brałeś omke,ile czasu etc.. a widzisz bo pewnie diete trzymasz ,i łazisz na siłke cnie?!?!Ja po pierwszym cyklu omka+ mety miałem 4-5 cm przyrostu w bicepsie. Spadło mi 2, ale głównie dlatego, że po cyklu zrezygnowałem z siłki na 3 miechy. Praktycznie tydzień po skończeniu cyklu.
W drugim przybyło mi 4 cm, i na razie się trzyma, a jestem po cyklu już 2 miesiące.
Napisano Ponad rok temu
Ano, teraz tak Szczerze się przyznam, że mam lenia, i po ciężkim cyklu najchętniej zrobił bym sobie miesiąc wolnego. Ale nie wolno Wcześniej jednak nie raz zbłądziłem i żałuje moich grzechów :> Bo gdybym uparcie chodził to bym wyglądał już pewnie supersebek napisz w jakich dawkach brałeś omke,ile czasu etc.. a widzisz bo pewnie diete trzymasz ,i łazisz na siłke cnie?!?!
W pierwszym cyklu brałem omke 10 strzałów e7d + 100 tabletek metki ruskiej 2x codzienne.
W drugim brałem 15 strzałów e5d. + 100 tabletek metki ruskiej 3x codziennie.
Oba cykle zakończyłem clomidem (2x12 tabletek).
Napisano Ponad rok temu
hyhyh prawie jak w kościeleWcześniej jednak nie raz zbłądziłem i żałuje moich grzechów :>
no spoko sam zamierzam walnać omke na 3 cykl ,teraz bede jechał na prolce (2cykl) . masz całkiem ładne wyniki po omo aa i w jakim czasie zrobiłeś te 4/5 cm w bicu??
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamiętam to cykl trwał 13 tygodni. Było to jakoś październik-grudzień. Pamiętam tylko tyle, że przez 10 tygodni robiłem sobie strzały, w każdy kolejny poniedziałek. Jakoś od drugiego strzału zacząłem brać metkę. Po ostatnim strzale odczekałem 3 tygodnie i zacząłem brac Clomid.no spoko sam zamierzam walnać omke na 3 cykl ,teraz bede jechał na prolce (2cykl) . masz całkiem ładne wyniki po omo aa i w jakim czasie zrobiłeś te 4/5 cm w bicu??
Sorry, że tak późno odpowiadam, ale mam teraz zamieszanie w robocie
Napisano Ponad rok temu
Co w tym złego, że ktoś chce być prędzej duży niż Ty? To jest jego zdrowie i jego wybór!