mala pomoc????????
Napisano Ponad rok temu
 miesnie rosna gdy odpoczywasz na treningu tylko zrywasz wlokna miesniowe...wiec oprocz treningu musisz dac rowniez organizmowi czas do regeneracji (naprawy wlokien) i wtedy wlasnie sie rosnie
 miesnie rosna gdy odpoczywasz na treningu tylko zrywasz wlokna miesniowe...wiec oprocz treningu musisz dac rowniez organizmowi czas do regeneracji (naprawy wlokien) i wtedy wlasnie sie rosnie  z wiekszym stazem mozna przejsc na plan 4x w tygodniu a i pozniej kazdego dnia odzielnia partia
 z wiekszym stazem mozna przejsc na plan 4x w tygodniu a i pozniej kazdego dnia odzielnia partia

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| mala chrzastka w nadgarstku-duzy klopot | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| prosze o mala pomoc lub podpowiedz | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Odżywki - Nitrobolon, Białko Activlab Musli Gainbody 15, Aminokwasy Leucione Fusion i Kreatynke Vitalmax Tri Creatine MalateCykl | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| pomorzcie mi wprowadzic mala zmianke :PP z gory dziekuje :) | Dieta | 
 |   
 | ||
| BioTech Tri Creatine Malate? | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 jak zmienic trening? jak zmienic trening?Guest_czlonek_* - Ponad rok temu 
- 
			 Nie wiem jak zacząć:) Nie wiem jak zacząć:)- Ponad rok temu 
- 
			 Trening do ocenki Trening do ocenki- Ponad rok temu 
- 
			 Wazne plan na mase ktory juz zaczalem w tym tygodniu Wazne plan na mase ktory juz zaczalem w tym tygodniu- Ponad rok temu 
- 
			 jaki plan treningowy jaki plan treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 Plan na masę... proszę o opinię Plan na masę... proszę o opinię- Ponad rok temu 
- 
			 jak co robic ....jakie odzywki brac jak co robic ....jakie odzywki brac- Ponad rok temu 
- 
			 odciski...;/ odciski...;/- Ponad rok temu 
- 
			 Bicek Bicek- Ponad rok temu 
- 
			 STRONG MEN STRONG MEN- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu