Na szybesz schudniecie - moze HMB?
Napisano Ponad rok temu
Kiedys brałem HMB 2 tabletki przed i 2 po treningu (wazyłem wtedy moze coś okolo 75kg moze 80 nie pamietam). Wysuszylo mnie wtedy maksymalnie, nie wiem czy to przez samo cwiczenie czy przez hmb bo wtedy cwiczylem dosc regularnie. I teraz tak - od tego czasu minelo wiele, zarzucilem trening i ostro przytylem - aktualnie waze 93 kg, mam brzuch i ogolnie jestem otluszczony niezle. Nie mam tez formy za bardzo.
Mysle zeby zaczac znow trenowac i chcialbym zeby cos wspomagalo moje odchudzanie, jednoczesnie dbajac o miesnie (choc to nie jest najwazniejsze dla mnie). I mam problem bo cos tu mi sie nie zgadza !!! Wtedy jak bralem to pisalo ze HMB przyspiesza spalanie tłuszczu o 400%, a budowe masy o 300% - co oczywiscie brzmialo troche debilnie inaiwnie, ale w sumie ostro schudlem wtedy. A teraz mam nowiutkie HMB 1000 firmy MAXIMIZE i lekki zonk bo na odwrocie pisze zeby brac np. 2-3 razy dziennie i ostatnia tabletke wraz z ostatnim posilkiem (dobrze zrozumialem)? Nic tez nie pisze o przyspieszaniu odchudzania o te magiczne 400 %
I wlasciwie najwazniejsze pytanie - dlaczego na tym starym HMB nie pisalo nic o przyjmowaniu z ostatnim posilkiem, tylko o braniu przed i po treningu, jak to w koncu powinno sie brac ????
Napisano Ponad rok temu
potrzeba ci diety redukcyjnej, aerobow i ewentualnie jakiegos fat burnera zebys spalal tluszcz a nie miesnie
trening polecam na rzezbe: wiesz, maly ciezar, duzo powtorzen, krotkie przerwy...
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
kup jakis obdry spalacz tluszczu (scorch, tight) a reszta jak wyzej, z tym ze trening moze byc taki jak na masie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HMB brałem przez 4 miesiące firmy hitec w płynie oraz multipover w kapsułkach koszt około 350 zł efekty mniesze spadki lepsza rzeżba trudno też ocenić czy zależało to od dołączenia treningu aerobowego, dotatkowo zawsze brałem białko.
Podsumowując za 350 zł można kupić dobre stak kreatynowy lub nitrobolan do tego znajdzie które dają o wiele większe efekty, zostanie jeszcze kasy na białko, lub gainer które dają dużo lepsze efekty.
Moim zdaniem HMB działa długotrwale brane przez co najmniekj 3 miesiące w stałej dawce 3-4mg,ale trzeba mieć dużo kasy by bawić się w HMB a wyniki nie są adekwatne co do ceny.
Sam narazie odpuszczam HMB dodam jeszcze że brany z kreatyną na jego plus idzie większa siła, pozatym jak w komercji trochę przereklamowany.
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory