brak motywacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co pare miesiecy mam przerwy nawed do trzech tygodni.Kiedy ostatni raz miałeś czas na przerwę/regeneracje?
Napisano Ponad rok temu
A nie brałeś nigdy odżywek?
Napisano Ponad rok temu
ostatni plan trenigowy ktory przynosil najlepsze efekty to tak w ktorym jedna partia miesni cwiczona byla co poltora tygodnia i narazie tego sie trzymam. wiec chyba o przetrenowaniu nie ma mowy.a moze moj organizm nie jest w stanie rozwinac sie bardziej
Napisano Ponad rok temu
zapodam czasami kreatyne z hmb nieraz troche pomoze ale nie na dlugoNie wiem może wklej swój trening na forum.
A nie brałeś nigdy odżywek?
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem twój organizm mógłby się jeszcze napewno więcej rozwinąć.
A co do odżywek zakupił bym sobie porządny cykl(gainer,amiokwasy,krete coś w tym stylu)..Bo takie jedzenie krety i HMB to nie jest bardzo efektywne.(no i HMB to też nic cudownego)
Napisano Ponad rok temu
poniedzialek: klatkaTo weź wklej ten trening swój masowy.
Moim zdaniem twój organizm mógłby się jeszcze napewno więcej rozwinąć.
A co do odżywek zakupił bym sobie porządny cykl(gainer,amiokwasy,krete coś w tym stylu)..Bo takie jedzenie krety i HMB to nie jest bardzo efektywne.(no i HMB to też nic cudownego)
wyciskanie lezac 4serie 9-6powtorzen
wyciskanie na skosnej. 3serie 6-8 powtorzen
rozpietki 4 serie po 11-9 powturzen
wtorek wolny
sroda:biceps
uginanie przed ramion z sztangielkami, 4serie 10-8 powtorzen
uginanie przed ramion z sztangielkami 3 serie , 9-7 powtorzen
uginanie przed ramion ze sztanga 2 serie 6-5 powtorzen
czwartek wolny
piatek barki-triceps:
podnoszenie sztagi siedzac 4 serie 11-8 powtorzen
podciaganie sztangi do brody 4 serie 10-7 powtorzen
triceps
wyprosty ramion z zza glowy na sztangielkach 4 serie 11-7 powtorzen
wyprsty ramion na wyciagu trzymajac uchwyt podchwytem 3 serie 8-6 powtorzen
poniedzialek nastepnego tygonia :plecy:
podcioganie sie na drazku z dodatkowym obciazeniem 4 serie 9-6 powtozen
przyciaganie drazka za kark trzymajac go wasko 4 serie 8-5 powtorzen
jak zdaze to cwicze jeszcze nogi i brzuch
sroda znowu klata i dalej wszystko juz w inny dzien.
co jakis czas zmieniam.Probowalem juz roznych planow i cwiczen ten przynosil zawsze najlebsze efekty i czesto do niego wracam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za radyPrzerwa "nawet do 3 tygodni" to żadna przerwa, zrób 1,5-2 m-ce przerwy i wróc na siłownie.
Napisano Ponad rok temu
brak przyrostow napewno jest cos nie tak? dieta trening? trenyuj dwie grupy miesni dziennie a nie jedna nawet zmiana kolejnosci cwiczen czasu miedzy seriami przynosi porzadane rezultaty piszesz ze wychodzi jedna gropa miesni co 1,5 tyg jezeli zmniejszysz ja do 1 tyg bedzie dobrze
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
kiedys cwczylem dwie grupy miesni w jeden dzien i jedna partia miesni wychodzila raz na tydzien.pomagalo ale do czasu. kiedys zupelnie przez przypadek zrobile przerwe na klate poltora tygodnia i okazalo sie ze podnioslem wiecej niz zawsze, wiec zaczelem tak cwiczyc i wszystko znowu ruszylo. ale teraz ten plan tez przestal przynosic efekty. ALE MOZE NADZSEDL CZAS NA KOLEJNA ZMIANE? moge sprobowac wrocic do trenigu dwie partie w jeden dzien i wtygoniu uwinac sie zewszystkimi partiami. czlowiek poznaje swoj organizm cale zycie-metoda prob i bledow :dodam jeszcze ze jakis czas nekaly mnie kontuzje ale teraz czuje sie dobrze i hce zaczac na ostro. POZDRAWIAM!tak zrob 2 miesiace przerwy niech ci wszystko spadnie to co zdobyles sila obwody i masa,
brak przyrostow napewno jest cos nie tak? dieta trening? trenyuj dwie grupy miesni dziennie a nie jedna nawet zmiana kolejnosci cwiczen czasu miedzy seriami przynosi porzadane rezultaty piszesz ze wychodzi jedna gropa miesni co 1,5 tyg jezeli zmniejszysz ja do 1 tyg bedzie dobrze
Napisano Ponad rok temu
a jezeli cwiczysz raz w tyg a pozniej raz na 1,5 tyg to tak jak bys sie cofal
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
raczej staram sie przykladac do treningów tylko jak nie czuje pompy to przestaj sie motywowac. ale bede prubowallaska05b a nie wydaje Ci się, że powinien zwiększyc intensywnośc i bardziej się do tego przykładac ? To też jest skutek uboczny jak się nie przyłożysz do cwiczenia.
Napisano Ponad rok temu
pamietaj jezeli trening ma byc efektywny musisz psychcznie do niego podejsc wiec wszystkie smutki i zale zostaw za progiem silowni a na nia wchodz z mysla ze na tym treningu rozk...isz ja w drobny mak cwicz na 110 procent a jak nie to wogole na nia nie chodz
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
przed treningiem obejrzyisobie jakis filmik z kulturystami to cie zmotywuje do treningu
pamietaj jezeli trening ma byc efektywny musisz psychcznie do niego podejsc wiec wszystkie smutki i zale zostaw za progiem silowni a na nia wchodz z mysla ze na tym treningu rozk...isz ja w drobny mak cwicz na 110 procent a jak nie to wogole na nia nie chodz
wiem takie cos zawsze motywuje(film z kulturystami lub zawody strongman). nawed Arnold Schwarzrnegger jak mial zly dzien to zucal sztange i szedl do domu"na ser i wino"-jak sam powiedzial. ale jak mial dobry dzien to rezygnowal z imprezy, przepraszal znajomych i szedl wczesnie do domu bo rano byl trening.
NIE NALEZE DO OSOB CO SZYBKO SIE PODDAJA