Dobre bialko????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do smaków:
1. naturalne - minusem jest brak smaku...ogólnie da się wypić, w smaku dużo lepsze od innych białek...szczególnie od ostrowii
2. kakao - super smak - zapach, nawet kolor jest taki czekoladowy
3. wanilia - otworzę za około 14dni
ogólnie lepiej dołożyć pare zł i wziąść smakowe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ci styka kilogram, przy 60 g/dzień na miesiąc 2 kg i tak dalej
Napisano Ponad rok temu
albo u siebie w sklepach zobacze czy niema
Napisano Ponad rok temu
A poza tym ponoć ten cały Primatech to jest wałek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Wpiszcie w google np. Ostrowia a wtedy wyskoczy wam strona producenta a po wpisaniu Primatech wyskoczy niby oficjalna strona na polske [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub sklep. Jak sie wejdzie na sklep i dane białko to można przeczytać że produkowane jest na Słowacji . Jeżeli tak jest to dlaczego nie można znaleźć Słowackiej strony producenta hmm. Sam niewiem co o tym mam myśleć . Jak komuś sie uda znaleźć strone producenta to prosze o linka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oto kawałki jego stronki:
- ile osób które brały tribulusa się zgadza z tym??Tribulus terrestris - wg wielu testów całkowicie nie działa
kontrowersyjny suplementGlukozamina (ma działać na stawy). Kontrowersyjny suplement.
może produkuje go mafia paliwowa
poza tym stwierdzenia że wpc powyżej 80% to izolat ...na serio powyżej 85%
chwile później gość pisze:
Koncentraty (WPC = Whey Protein Concentrate) przeważnie 80-85% białka,
strona pozlepiana ze stu kawałków, co chwile pisze co innego...
a te wyniki badań z 2002roku mamy chyba 2006...mógłby trochę zaktualizować to coś...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec jest moze ktos kto juz ma to bialko?? Niech powie cos na jego temat???
Ja jestem szcześliwym posiadaczem białka z primatechu. Prawdziwe WPC - smak itd. Zobaczymy na efekty ,ale z tym nie powinno być problemów. A mam pewność że jest wszysko OK po tym ,że nie jedno WPC wrzucałem w siebie.
Napisano Ponad rok temu
chcem sobie kupic bialko ULTIMATE PROTEIN i tam pisze aby po treningu brac to razem z np.Dextrozą czy mozna to rozmieszac w mledu?? czy tylko w wodzie??
Napisano Ponad rok temu
jak będzie smakować ale myślę że możesz tak zrobić.
Tu głównie chodziło o węgle można carbo, dextro, glukozę
takiego jakby gainera dajesz po treningu.
Napisano Ponad rok temu
mozna sie zatluscic łatwo
a z czym wypijesz bialko to bez roznicy. niektorzy po wypiciu z mlekiem maja looozne stolce
Napisano Ponad rok temu
hehe ja tak miałem piłem ostrowie z mlekiem i troche za dużo białka nasypałem ;]looozne stolce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wydaje się wam że ta stronka była robiona przez dziecko które skopiowało sobie inne strony i dodało dla efektu swoje wypociny?
oto kawałki jego stronki:- ile osób które brały tribulusa się zgadza z tym??Tribulus terrestris - wg wielu testów całkowicie nie działa
kontrowersyjny suplementGlukozamina (ma działać na stawy). Kontrowersyjny suplement.
może produkuje go mafia paliwowa
poza tym stwierdzenia że wpc powyżej 80% to izolat ...na serio powyżej 85%
chwile później gość pisze:Koncentraty (WPC = Whey Protein Concentrate) przeważnie 80-85% białka,
strona pozlepiana ze stu kawałków, co chwile pisze co innego...
a te wyniki badań z 2002roku mamy chyba 2006...mógłby trochę zaktualizować to coś...
DZIECIACZKU - wiem o suplementach 100x więcej niż ty więc idź oglądnij sobie dobranockę. Cytowana strona to nieudolna kopia mojej strony internetowej. Nawet nie umiesz czytać ŻAłOSNY SPRZEDAWCO PIWNICZNEGO BIAŁkA PRIMATECH.
ORYGINAŁ tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
CO DO PRIMATECHU JEST TO WAŁEK
Wklejam raz jeszcze :-))
Witam,
jestem użytkownikiem konkurencyjnego forum. Ostatnio zbanowałem gościa co był "sprzedawcą primatechu".
TA FIRMA TO WAŁEK. Dowodów jest wiele. A goście na forum jak KNIFE czy ZIPER69 to podróby renomowanych użytkowników SFD.
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ!!!!
PONIŻEJ MACIE FIKCYJNY KOD KRESKOWY PRIMATECHU - DO SPRAWDZENIA TUTAJ: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak się składa, że producenci supli ZAWSZE podają swój adres na stronie internetowej.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to wałkowa strona, wałkowych ludzi. ZERO DANYCH, ZERO TELEFONU, tylko anonimowy e-mail - zgadnijcie czemu?
Ta przeróbka mojej strony w 100%, W 1000% POTWIERDZA, że miałem rację. PORZĄDNA FIRMA- pokazała by wyniki badań, wysłała by próbki do testów itp. itd. A PRIMATECH? Firma krzak, handel z piwnicy. CZEŚĆ.
TU MACIE TYCH PROFESJONALISTÓW W AKCJI:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
WIĘCEJ: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co skopiowałeś czyjąś strone i teraz sobie reklame robisz
Takich to tylko zabić.
Napisano Ponad rok temu