Mój pierwszy raz..
Napisano Ponad rok temu
mam 20 lat 90kg 177cm wzrostu i tutaj zaczyna sie moj problem;) dokucza mi beerceps (duzy brzusio), no i poszlo mi troszke w cycuszki... za duzo.. myslac o diecie wybralem tą:
Dietka
Zakupiłem również 90tabletek ClenButrox'u Trec'a
Jakie ćwiczenia mozecie mi jeszcze polecic? dodam ze bieganie u mnie odpada bo jestem po operacji kolana (cwiczylem kick boxing i vale tudo), przedtem masa wynosila okolo 80kg teraz wszelkie treningi na nogi odpadaja wiec mi przybylo i to sporo, dodam ze moja kuracja trwala ponad pol roku z czego 7tygodni lezalem w lozku..
Sadze jednak ze troszke truchcikiem moge pobiegac;)
2 sprawa - jezdzilem kiedys duzo na rowerze i poszlo mi mocno w uda, co moge zrobic by to zrzucic?
Jesli nie trafilem z postem w odpowiednie meijsce to z góry przepraszam a zarazem dziekuje za pomoc;)
Napisano Ponad rok temu
Co do cwiczeń, to może spróbuj z pływaniem na basenie.Jest to jedyna opcja która mi narazie przychodzi do głowy jeżeli nie chcesz obciążać kolan.Na silowni skup sie na gornych partiach i napewno bedzie dobrze;P
pzdr
Napisano Ponad rok temu
rowerek i pływanie w Twoim przypadku...
P.S co Ci sie stao z kolanem?
Napisano Ponad rok temu
o kurvva a juz sie wystraszylem ze o sex chodzi
rowerek i pływanie w Twoim przypadku...
P.S co Ci sie stao z kolanem?
Uszkodziłem więzadła i łękotka była pęknięta, zrobili mi artroskopie, pozniej 9tygodni w ogole nie moglem stanac a takze podpierac sie ta noga dlatego zaniki poszly i to spore, ale poradzilem sobie z tym;) jednak skutki lezenia 7tygodni w lozku widac i to naprawde bardzo przykre:( wiec musze jak najszybciej pozbyc sie zbednych kg;)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a aktulanie ćwiczysz na siłowoni? czy w tym momencie nic? dietka jest dobra, ale jak nic nie ćwiczysz to proponuje z upływem czasu np. po 4 tym tygodniu obcinać po jakieś 100kcal na tydzień, gdyż organizm sie przystosowuje i po pewnym czasie na 2000kcal nie bedziesz sie już redukował.Jakie ćwiczenia mozecie mi jeszcze polecic?
nie znam tego ale brzmi prawie jak clenbuterol;)Zakupiłem również 90tabletek ClenButrox'u Trec'a
chcesz zrzucic z ud, tluszcz czy mieśnie?. jeśli chodzi o aeroby to jesli nie dasz rady biegać, ani jeździć na rowerze to najlepszym wyborem bedzie pływanie aeoroby proponuje jakieś 3 razy w tyg. a siłke możesz wrzućic 2-3 razy w tyg. nóg nie musisz trenować.2 sprawa - jezdzilem kiedys duzo na rowerze i poszlo mi mocno w uda, co moge zrobic by to zrzucic?
Napisano Ponad rok temu
Mam w planach silke wlasnie w niedlugim czasie, za okolo 2tyg chce zaczac cwiczyc - no i czas pomyslec o jakims planie treningowym;)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jesli chodzi o uda to sam nie wiem;) ogolnie moje rozmiary to:
lewe udo - to w ktorej mialem zaniki, aktualny obwod - 61cm
prawe udo - 64cm
łydki:
prawa: 44cm
lewa: 41cm
klatka (nie wiem czy mierzy sie na wydechu czy wdechu wiec podaje oba rozmiary),
wdech: 110cm
wydech: 104cm
biceps:
prawy: 35,5cm
lewy: 36cm
No i to co najgorsze;)) i czego trzeba sie pozbyc;) w pasie - 94cm ;/
Chce sie porzadnie za siebie w oncu wziasc.. Co wy o tym sadzicie?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie ma z tym związku, nawet po spalaczu powinienes robić sie szybciej głodny.to nie odczuwam glodu bardzo dlugo
to dobrzepije duzo wody bo boje sie odwodnienia,
teoretycznie im wiecej posiłków zjesz (w małych porcjach) tym lepiej, ale w praktyce na redukcjie mało komu chce sie co chwila jesć, bo wielu ludzi po prostu nie potrafi jeść mało. rano mozesz zjeśc troche ww jak i w każdej porcji, ale bez przesady, generalizowanie rano jem ww a potem białko mija sie z celem. jak chcesz jeść tak orientacyjnie to po prostu jedz głównie białko, z prostego powodu bo nadmiar białka nie jest magazynowany w organizmie tylko wydalany. i rozbicie bialka na aminokwasy które potem są wyk. przez org. też jest energochłonnym procesem, dlatego białko przyspiesza metabolizm, wprost proporcjonalnie do swojej ilościwytrzymuje o 2 posilkach na dzien do poludnia staram sie wcinac jak najwiecej weglowodanow a popoludniu tylko bialko, co ty na to ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jesz co 3 godziny
7-250g smażonej karkówki
10-tak jak wyżej
13-tak jak wyżej
16-250g fileta z kurczaka
19-tak jak wyżej
22-tak jak wyżej
do pierwszego posiłku dokładasz 50g płatków owsianych a co3 dni do 4 posiłku 100g pieczonych ziemniaków polecisz z siły wieczorm będziesz bez energii ale zacznie się poprawiac okablowanko i tłuszcz sie pali dość szybko pij duzo wody i do karkówki możesz używac soli ot filozofia po kilku tygodniach trzymania tego zobaczysz naprawde fajne efekty a potem mozna zacząć przerabiać tą diete nieco dokładniej pod ciebie
jak dowalisz aeroby rano naczczo i po treningu wszystko zadziała jeszcze mocniej i szybciej a treningi np.intensywne obwodowe po 15 powt z krótkimi przerwami
z supli jesli jakieś możesz brać to aminki serwatkowe i bcaa nic więcej nie potrzeba