GŁOSOWANIE ZOBACZ KONIECZNIE !
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze uzytkownikom takim jak Joks,Maxtro czy Stefan rowniez nalezaloby sie pewne wyroznienie...bo patrzac na liste znawcow kilku z nich to nie zagladalo chyba tu od lat...jedynami aktywnymi a miare znawcami sa Chousu i WojtekX
wiec panowie to woła o pomste do nieba czemu aktywni uzytkownicy nie sa wyrozniani ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
hehehe, sorry za spamDla sezonowcow to polecam kiełbase grilowa "sezonowa" c2d 8 tyg max bez odbloku i spadki minimalne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko, ja powiem tak żę mimo wszystko nie opuszcze forum bo to lubie, może byłem mało
aktywny bo byłem w Anglii, teraz wróciłem i będe aktywny, w miare wiedzy starał się pomagać w dziale doping bo mnie to interesuje, robię to bo lubie, nie dlatego że mi zależy na modzie tylko lubie pomagać w tym dziale i szerzyć swoją wiedze na ten temat - poprostu mnie to interesuje. Ale fajny daliście pomysł, nic nie jest tak miłego jak słowo "dziękuje", za pomoc, bądź widzieć że ktoś to docenia, to nawet lepsze od pieniędzy. Najśmieszniejsze był czas, w którym był wybór na moda i nagle wszyscy mało aktywni zrobili się aktywni i pomagali nawet na siłe, to dla mnie śmieszne bić się o moda. Żeby coś robić, trzeba to lubieć chłopaki i mimo wszystko Ci co naprawde pomagają to to lubią i robią bezinteresownie i tak bedzie, zresztą to widać - tylko trzeba chcieć to zauważyć. Tigree, Joks i nietylko... szacun
Napisano Ponad rok temu
przed tym jak adasko dostal moda byl bardzo aktywny.. dostal moda i aktywnosc uplynela z niego .. oby nie bylo tak z nowymi moderatorami..
starych nie odwolywac.. dostali te posady zasluzenie, za swoja wiedze i za to co zrobili...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja dodam od siebie, że zawsze staram się pomóc (przeważnie dział suplementy, bo tym się interesuje), ale nie zawsze jestem w domu i nie siedze 24h przed kompem. Tytuł "znawca" do czegoś mnie obowiązuje chociaż o niego nie zabiegałem.
Napisano Ponad rok temu
a TIGRE I JOKS powinni dostac moda jak nic, zresztą wczesniej dziwilem sie czemu jeszcze nimi nie są
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
do końca świata i o jeden dzień dłuzej kto ma dostać moda a kto nie...
choć oczywiście moja wypowiedź nie oznacza że jestem przeciwko
powołaniu nowych modów.
zresztą jak i tak jestem bezrobotny, jeszcze Dyndelek mnie osierocił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jak Pawlak w ,, Sami swoi'' -NIE
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu