Rece cw raz w tygodniu 3 cw po 3 serie 810 powtorzen jednak czasem robie na dobicie mniejszym ciezarem na osttnia serie .
Co ja robie zle ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) , cwiczac rozne partie miesnie pompuja sie inaczej...np po plecach mamy rowniez spompowany biceps, po klacie czy barkach znow lekko triceps dlatego Twoje wyniki w mierzeniu sa zawsze inne...bo za kazdym razem cwiczysz inna partie
, cwiczac rozne partie miesnie pompuja sie inaczej...np po plecach mamy rowniez spompowany biceps, po klacie czy barkach znow lekko triceps dlatego Twoje wyniki w mierzeniu sa zawsze inne...bo za kazdym razem cwiczysz inna partie  mi np lepiej pompuje sie triceps i po treningu klatki mam wieksze wymiary niz po bicepsie na odzielnym treningu. jak chcesz znac prawdziwy rozmiar to zmierz reke np w niedziele w dzien nietreningowy
 mi np lepiej pompuje sie triceps i po treningu klatki mam wieksze wymiary niz po bicepsie na odzielnym treningu. jak chcesz znac prawdziwy rozmiar to zmierz reke np w niedziele w dzien nietreningowy

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| jaka kreta | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Jaki GAINER??pomóżcie proszę | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Jaka dieta dla grubasa?Który nie ma mięśni? | Dieta |