Palenie a ćwiczenia na siłce
Napisano Ponad rok temu
Mam pare pytań. Czy można palić zielsko i ćwiczyć?
Czy po paleniu są duże spadki (jeśli wogóle są(?)) ?
Nie chce tu poruszać tematu typowo zdrowotnego, czyli kwesti, że przez palenie marichuany ma się kłopoty z pamięcią i z koncentracją. Chcę po prostu się dowiedzieć czy będzie to miało jakiś sens gdy będe jednocześnie(nie dosłowie ) palił i ćwiczył. Załóżmy, że na siłkę będę chodził w poniedziałek,środę i piątek, a zapale sobie np 2 razy w weekend.Będą jakieś spadki? I nie chodzi mi o ćwiczenie na sucho tylko koksy, ale to oddzielny temat którego nie chcę tu poruszać. Niech wypowie się ktoś kto ma jakieś doświadczenia z paleniem i ćwiczeniami
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dąże do ogromnej masy !!!
Napisano Ponad rok temu
bo skoro juz byl taki temat to se poszukaj, a nie kawe na lawe bys chcialhmm nie pomogłeś mi stary...
Napisano Ponad rok temu
Apetyt ci się poprawi co do koksów to po paleniu wzrasta ciśnienie, po koksach też, ale nie takie miksy ludzie brali i żyją
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz jaral i nic Ci to nie przeszkodzi...bedziesz rosl...ale wiadomo ze jakbys nie palil to organizm bedzie bardziej wypoczety i wogole...ale ogolnie moja rada rzuc trawe buehehe ja jaram juz od strzasznie dlugiego czasu stary dzien w dzien...i musze Ci powiedziec ze czuje to ogolnie czasami na psychice alboi brak koncetrancj ogolnie trawa ogopie rozleniwia i idzie sie w to wjebac;)
pozdro szacunek
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Hehe znam to uczucie, też pale od dłuższego czasu (półtora miesiąca ), wczoraj miałem dzień przerwy, a dziś od rana ... za dobry mamy w toruniu stuff by się tak marnował beze mnieMonk powiem Ci tak...
Bedziesz jaral i nic Ci to nie przeszkodzi...bedziesz rosl...ale wiadomo ze jakbys nie palil to organizm bedzie bardziej wypoczety i wogole...ale ogolnie moja rada rzuc trawe buehehe ja jaram juz od strzasznie dlugiego czasu stary dzien w dzien...i musze Ci powiedziec ze czuje to ogolnie czasami na psychice alboi brak koncetrancj ogolnie trawa ogopie rozleniwia i idzie sie w to je****
pozdro szacunek
dzięki wszystkim za odp
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
juz malo gdzie jest stuff, zastepuje go juz ta kur.ewska chemia "skun"za dobry mamy w toruniu stuff
Napisano Ponad rok temu
jakie spadki stary? ja palilem i zadnych nie mialemCzy po paleniu są duże spadki (jeśli wogóle są(?)) ?
wiadomo ze po gańdzie masz duuuuzy apetyt a co za tym idzie to juz wiadomo!
--
Powrot