Problem z woda!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
wyczytałame gdziesz na forum ze do krety trzeba dziennie pić 5 l wody ;p
1. czy to musi byc az tyle??
2.czy to ma byc tylko woda mineralna niegazowana ??2
3. przy okazzni czy jak robie napuj z krety to odrazu moge no niego dac karbo czy trzeba osobno??
Napisano Ponad rok temu
Draco73Dudek napisał
1. czy to musi byc az tyle??
to zalezy, zima napewno nie musisz tyle pic , pij wiecej niz normalnie ale nie przesadzaj
Draco73Dudek napisał
razem z carbo3. przy okazzni czy jak robie napuj z krety to odrazu moge no niego dac karbo czy trzeba osobno??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zientol napisał
A ja mam pytanie w czym rozpuszczać kreatyne ? Mam OLIMP Creatine Monohydrate Powder 500g, ale nie wiem w czym ją rozpuszczać? Biore ją od 2 dni i narazie robiłem to w mleku ale coś mi sie obiło o uszy że w mleku nie wolno. Więc jak to? I jeszcze jedno, jaką wode pić ? Niegazowaną czy gazowaną? Jedni mi mówią że gazowaną, a drudzy że niegazowaną.
no gdzie z mlekiem pij z woda niegazowana albo z sokiem winogronowym
Napisano Ponad rok temu
adasko napisał
A z mlekiem to źle ? No OK, bede pić z wodą. A jaka jest różnica pomiędzy piciem gazowanej i niegazowanej ? Która lepsza ? Osobiście 5litrów na dzień to dużo dla mnie, ale więcej wypije niegazowanej.A ja mam pytanie w czym rozpuszczać kreatyne ? Mam OLIMP Creatine Monohydrate Powder 500g, ale nie wiem w czym ją rozpuszczać? Biore ją od 2 dni i narazie robiłem to w mleku ale coś mi sie obiło o uszy że w mleku nie wolno. Więc jak to? I jeszcze jedno, jaką wode pić ? Niegazowaną czy gazowaną? Jedni mi mówią że gazowaną, a drudzy że niegazowaną.
no gdzie z mlekiem pij z woda niegazowana albo z sokiem winogronowym
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę najlepiej pić z sokiem np.winogronowym bo ma węglowodany a to przyspiesza wchłanianie kreatyny.
Taka że niegazowana lepiej wchodzijaka jest różnica pomiędzy piciem gazowanej i niegazowanej ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w niegazowanej !!Rozpuścić w wodzie ? Jeśl itak to jakiej ? Zimnej, gorącej, letniej, kranówie, przegotowanej ?
albo mieszasz w wodzie albo do geby i popijasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ile powinno mi przyjść siły i masy po 500g Kretki, niestosując żadnej diety ?[/i]
zapewne beda to marne przyrosty, nie wykorzysasz calej mocy kretki bedac bez diety ale wiecej na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym zaczął diete ale jest mały problem, zaraz go opisze w dziele z dietami to będziesz wiedziało co chodzi. A ten marny przyrost ile powinien wynosić ? (mam ochote zjeśćjuż całąi widzieć efekty )A ile powinno mi przyjść siły i masy po 500g Kretki, niestosując żadnej diety ?[/i]
zapewne beda to marne przyrosty, nie wykorzysasz calej mocy kretki bedac bez diety ale wiecej na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A ten marny przyrost ile powinien wynosić ?
no nie wiem, bo moze bedziesz jadl tyle w ciagu dnia co tzreba i przyrosty beda dobre pokaz dietke w dizel odrzywianie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nawzwa mowi wszystko za siebie
Pij co kolwiek..ale polecane jest (sok i minerla itp)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu