Problem z woda!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
wyczytałame gdziesz na forum ze do krety trzeba dziennie pić 5 l wody ;p
1. czy to musi byc az tyle??
2.czy to ma byc tylko woda mineralna niegazowana ??2
3. przy okazzni czy jak robie napuj z krety to odrazu moge no niego dac karbo czy trzeba osobno??
Napisano Ponad rok temu
1. czy to musi byc az tyle??
to zalezy, zima napewno nie musisz tyle pic , pij wiecej niz normalnie ale nie przesadzaj
razem z carbo3. przy okazzni czy jak robie napuj z krety to odrazu moge no niego dac karbo czy trzeba osobno??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanie w czym rozpuszczać kreatyne ? Mam OLIMP Creatine Monohydrate Powder 500g, ale nie wiem w czym ją rozpuszczać? Biore ją od 2 dni i narazie robiłem to w mleku ale coś mi sie obiło o uszy że w mleku nie wolno. Więc jak to? I jeszcze jedno, jaką wode pić ? Niegazowaną czy gazowaną? Jedni mi mówią że gazowaną, a drudzy że niegazowaną.
no gdzie z mlekiem pij z woda niegazowana albo z sokiem winogronowym
Napisano Ponad rok temu
A z mlekiem to źle ? No OK, bede pić z wodą. A jaka jest różnica pomiędzy piciem gazowanej i niegazowanej ? Która lepsza ? Osobiście 5litrów na dzień to dużo dla mnie, ale więcej wypije niegazowanej.A ja mam pytanie w czym rozpuszczać kreatyne ? Mam OLIMP Creatine Monohydrate Powder 500g, ale nie wiem w czym ją rozpuszczać? Biore ją od 2 dni i narazie robiłem to w mleku ale coś mi sie obiło o uszy że w mleku nie wolno. Więc jak to? I jeszcze jedno, jaką wode pić ? Niegazowaną czy gazowaną? Jedni mi mówią że gazowaną, a drudzy że niegazowaną.
no gdzie z mlekiem pij z woda niegazowana albo z sokiem winogronowym
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę najlepiej pić z sokiem np.winogronowym bo ma węglowodany a to przyspiesza wchłanianie kreatyny.
Taka że niegazowana lepiej wchodzijaka jest różnica pomiędzy piciem gazowanej i niegazowanej ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w niegazowanej !!Rozpuścić w wodzie ? Jeśl itak to jakiej ? Zimnej, gorącej, letniej, kranówie, przegotowanej ?
albo mieszasz w wodzie albo do geby i popijasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ile powinno mi przyjść siły i masy po 500g Kretki, niestosując żadnej diety ?[/i]
zapewne beda to marne przyrosty, nie wykorzysasz calej mocy kretki bedac bez diety ale wiecej na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym zaczął diete ale jest mały problem, zaraz go opisze w dziele z dietami to będziesz wiedziało co chodzi. A ten marny przyrost ile powinien wynosić ? (mam ochote zjeśćjuż całąi widzieć efekty )A ile powinno mi przyjść siły i masy po 500g Kretki, niestosując żadnej diety ?[/i]
zapewne beda to marne przyrosty, nie wykorzysasz calej mocy kretki bedac bez diety ale wiecej na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A ten marny przyrost ile powinien wynosić ?
no nie wiem, bo moze bedziesz jadl tyle w ciagu dnia co tzreba i przyrosty beda dobre pokaz dietke w dizel odrzywianie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nawzwa mowi wszystko za siebie
Pij co kolwiek..ale polecane jest (sok i minerla itp)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu