do anar-a
Napisano Ponad rok temu
Tylko mam jedną prośbę napiszcie o co codzi !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to by znaczylo ze wtedy go nie mial?każdy ma swój honor
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
co do kujsusa to jest tutaj nadal mile widziany
Dokładnie. To, że ktoś wróci to nie oznacza, że nie ma honoru - ale że jest osoba, która się czegoś uczy. Dostał bana za coś - odpoczął 1 dzień i wraca. Co w tym dziwnego?
Jak nie wróci - to sam też straci...
Jest potrzebny i tylko jego wybór czy wróci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większość użytkowników nie wie wogóle o co ta afera, więc streszczę:
Pokrótce mówiąc zbanowałem użytkownika awruk’a za powód podałem: „ źle wymawia mój nick” – fakt powód głupi. Avanger stanął w obronie awruka zakładając temat w dziale undergrand czy słusznie postąpiłem. Na początku fakt faktem zdałem sobie sprawę że przegiełem więc bana cofnąłem, ale gdy awruk już celowo pisał do mnie zwracając się per kajtek, a nie kujsus to doj.e.b.a.łem mu bana do wartości 18 po czym Anar zbanował mnie...
Ja całą sytuację odczuwam tak:
Jestem z wami na forum już ponad rok, bardzo się przyzwyczaiłem do was w tym czasie ktoś wcześniej użył słowa "wielka rodzina” i to słowo bardzo dobrze ujmuje to jak się tu czułem.
Szczerze mówiąc wystarczyło by żeby Anar napisał mi na PW że przeginam, bądź odebrał mi moda skoro uważa że nie panuję nad sobą... Wtedy bym się nie obraził, natomiast wyrzucenie mnie to już według mnie przesada, w końcu nie jestem jakiś tam sobie użytkownikiem który pojawia się raz w miesiącu, ale bywałem codziennie czasami nawet po 8h dziennie i zawsze starałem się pomóc Dawid1920 w dziale Sterydy.
Na koniec chce podziękować wszystkim tym którzy się w tym temacie wstawili za mną... Dzięki wam wielkie, ale decyzję już zapadła... SPADAM W razie czego służe pomocą poprzez E-mail.
Napisano Ponad rok temu
natomiast wyrzucenie mnie to już według mnie przesada, w końcu nie jestem jakiś tam sobie użytkownikiem który pojawia się raz w miesiącu, ale bywałem codziennie czasami nawet po 8h dziennie i zawsze starałem się pomóc Dawid1920 w dziale Sterydy.
dokładnie. Moim zdaniem to było nie potrzebne anar. kujsus służy pomocą mógł bym powieedzieć najbardziej ze wszystkich na tym forum i myśle że nikt nie zaprzeczy
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej mi tutaj kujsus szybko wracaj bo koksiarz jest bardzo zadko, ja też nieczęsto, więc dział STERYDY jest bez opieki.
Jeden dział praktycznie bez opieki, jak tak dalej pójdzie to to samo się stanie z całym forum.
Dużo znających się na rzeczy użytkownikó odeszło żeby wszystko się nie posypało, bo ludzi którzy mają na prawde coś do powiedzenia można policzyć na palcach jednej ręki( nie myśle o sobie)
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Nabór na moda do sterów rozpoczęty......
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
w koncu byl na forum ponad rok - nie tak latwo odejsc jeszcze z wlasnej woli
wiem, ze moze to nie byc zbyt adekwatne do sytuacji, ale: kujsus, czlowieku, mowisz ze nie lubisz siem nad soba uzalac a mi niestety taka postawa wlascie z tym sie kojarzy...
wracaj, nie gadaj glupot
k.o.c.h.a.m.y. c.i.e.b.i.e. %-)))))
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie pisze tego bo mi ktoś kazał, nie znam Kajsusa, nie pomógł mi nigdy (bo koksami się nie interesuje). Piszę to według swoich przemyśleń i uważam, ze postępowanie Kajsusa było słuszne.
Napisano Ponad rok temu
i uważam, ze postępowanie Kajsusa było słuszne.
bo takie bylo... Anar - źle postąpiłeś - mogłeś mu napisać wiadomość na PW
Kujsus wracaj nie pierdol głupot...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale szczerze to denerwują mnie fora gdzie Ban'y rozdaje się jak cukierki
czasami jest to nieuniknione
Napisano Ponad rok temu
to twoje zdanie, bo uwazam, ze dobrze zrobilem i postapilbym tak samo, bo jezeli kujsus nie umie lekko przyhamowac swoich emocji nie nadaje sie na moda proste. Przekrecal nick? zabraniasz mu pisac a nie wlepiasz 18 ostrzezen, bo nasze forum nie bedzie miejscem gdzie sie banuje na prawo i lewo.Anar - źle postąpiłeś
Ban kujsusa, co nalezy podkreslic, byl na jeden dzien zeby troche kujsusa uspokoic i przypomniec mu ze nie jest tutaj bezkarny. To ze sie obrazil to juz nie pretensje do mnie..
byla dyskusja w dziale under - wynik znasz - popatrz np. na sondemogłeś mu napisać wiadomość na PW
bana by nie bylo jak by kujsus powtornie nie zbanowal awruka
pozdro
Napisano Ponad rok temu
kujsus powinien przyjac to z pokora a nie zarzucac focha z przytupem