do anar-a
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na pewno wróci nie ma sie czym przejmować
zreszta ban został mu zdjęty,
nikt go z forum nie wyrzucił...
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
KUJSUS tu wpadnie dostał bana na tydzień więc
na pewno wróci nie ma sie czym przejmować
napisałem wyraźnie że kujsus już tu nie wruci więc słuchaj co pisze, nawet jak mu bana ściągną czy już to zrobili on tu już nie wruci - każdy ma swój honor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie da siem ukryc ze zachowywal siem ostatnio w pewnych sytuacjach nie odpowiednioBODYGUARD, jesteś cfaniaczek bo nie o ciebie chodzi a nie da się ukryć jak już napisał stefan że kujsus miał wiedzę i był pomocny
ze byl pomocny - nie watpie - dlatego ma moda
[ale ze ktos ma moda nie znaczy ze jest nietykalny - musi przestrzegac tych samych zasad kttorych przestrzeganie oczekuje siem od zwyklych userow - nie mozecie powiedziec, ze modzi to mafia i ze moga robic wszystko co im siem zywnie podoba bez zadnych konsekwencji... poza tym od kogo jak od kogo, ale wlasnie od modow najbardziej wymaga siem przestrzegania zasad - cos jak dawanie dobrego przykladu ]
czyli kazdy uzytkownik forum ktory dostaje bana juz nie powinien wracac tylko unosic siem honorem. jasne...napisałem wyraźnie że kujsus już tu nie wruci więc słuchaj co pisze, nawet jak mu bana ściągną czy już to zrobili on tu już nie wruci - każdy ma swój honor
stefan - sorki, ze to pisze, ale nie znasz calej sytuacji i nie powinienes sie raczej az tak radykalnie wypowiadac...
rozmawiales z kujsusem ?? [ciekawi mnie Twoja pewnosc co do tego ze juz nie wroci]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
ja z kujsusem rozmawiam prawie codziennie,tak rozmawiałem i znam sytuacje. Już kiedyś dostał tu bana, każdy może wrucić ale doczasu, on uważa że jest tu już nie potrzebny, nie wruci napewnorozmawiales z kujsusem ??
Napisano Ponad rok temu
coz moge powiedziec - tylko tyle ze jest w bledzie.on uważa że jest tu już nie potrzebny, nie wruci napewno
jest tu potrzebny, jednak musi siem tez nauczyc podchodzic do pewnych zeczy z dystansem...
bana dstal tylko na 1dzien - zeby mu to dalo do myslenia nad zachowaniem
stefan - skoro znasz sytuacje po co pytasz anara ??
Napisano Ponad rok temu