Do Moderatorów i zwykłych userów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
a kto bedzie pomagal w dziale TRENING ???????Ograniczam tylko sie do swojego dziennika i kilku postów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ludziom sie niechce pozatym lepiej jak dadza gotowe:)to napisz zeby szukali i ze to bylo na forum...szukanie nie boli...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
nie te piekne czasy, kiedy czas mialo wielu z nas, a i konkursy siem czasem trafialy
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak sobie przypomne co to sie dzialo jak byl ostatni konkurs to smiac mi sie chcekonkursy siem czasem trafialy
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam co się działo??jak sobie przypomne co to sie dzialo jak byl ostatni konkurs to smiac mi sie chce
Napisano Ponad rok temu
Adasko: hmmm działem trening - ? nie wiem, włożyłem w niego wiele pracy... ale
Napisano Ponad rok temu
no nie rób z siebie cipy... człowieku to co kwaity mają ci ludzie przesyłać??czuje sie niedoceniony... przykro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje jest podobne zdaniehehe mnie to tam wala profity ale raz na ruski rok konkursik by sie przydał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
człowieku to co kwaity mają ci ludzie przesyłać??
Kujsus: nie rozumiesz czegoś...
Kiedy wkładasz w coś wiele pracy i do pewnego czasu jest to doceniane przez Admina (bo userzy - to większość docenia i teraz...). A z pewnym czasem ktoś to olewa - to jak sie czujesz?
Poza tym druga sprawa: motywacji mi brak - do udzielania pomocy, kiedy wchodze w "swój" dział (Trening) i patrze na posty typu: "plan na mase, ulozy ktoś" itd. to nawet nie chce mi sie pomagać...
Nie zrozumiesz dopóki sam nie zasmakujesz! Polecam Ci pomaganie dzień w dzień - odpisywanie na każdy temat w dziale trening - ciekawe czy wytrzymasz pare tygodni, miesięcy.
Trzecia sprawa: motywacją są konkursy i jakieś drobiazgi dla ludzi, którzy pomagają. W tej chwili udzielam się na innym forum, gdzie za aktywność (pomoc) są korzyści (oprócz satysfakcji). Motywuje mnie tam system nagradzania.
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?