Re: Do Moderatorów i zwykłych userów...
wojtek - twoje wypowiedzi sa w moim odczuciu smeszne i szczeniackie...
jakkolwiek moge zrozumiec, ze nie spodobalo ci siem zachowanie wbd - oka, ale po co siem tak spinac, czlowieku ?? po co twoje moim zdaniem dosc agresywne posty ??
a z tym stawianiem siem w czyjejs sytuacji - wbd ma racje - nie mozesz siem postawic w tej sytuacji bo nigdy w takowej nie byles
wyskakuje z jakimis pretensjami ze nie dostaje supli za to chyba sobie zartuje. to jest male forum i nie kazdego stac zeby rozdawac odrzywki po kilkaset zlotych dla wszyskich modow.
a oto przyklad dziecinnej odpowiedzi ktora moze byla nastepstwem niezrozumienia czy czegos w tym stylu...
wbd nawiazywal do tego jak bylo
kiedys [gdy o tobe jesio nic nie bylo slychac a pojawiles siem dziwnym trafem w okresie dla mnie wybitnie groteskowym, tj. walki o zestaw odzywek] - cczyli
ewentualnych nagrod dla najaktywniejszych uzytkownikow [i to wcale
nie byly drogie prezenty - kilka wartosci mniejsze od tego czym ty zostales obdarowany, bozamykaly siem w 100zl jak dobrze pamietam, np. jakas kreatynka czy cos] bylo tak (moge siem oczywiscie mylic) raz na 2-3 mieczy [byl okres jak dobrze pamietam ze praktycznie z miesiaca na miesiac] - no i oka. symbolika. i wszyscy byli szczesliwi, a forum siem rozwijalo na skutek konkurencji i starania siem wyrobienia sobie "marki"...
funkcja moda jest dobrowolna. zgodzil sie to niech nie nazeka tylko poprosi o zdjecie jej i juz. co to za problem?? napewno jest kilka osob ktory chetnie zajma jego miejsce i tez poradza sobie z "odpowidzialnoscia" jaka daje ta pozycja.
mod to nie tylko taki koles porzadkowy - bo takich ambitnych i chetnych do zabawy na pewno by siem znalazlo i to kilku (przynajmniej na poczatku) - ale przede wszystkim ktos kto ma ugruntowana wiedze [i ponadprzecietna w stosunku do innych userow] w danej tematyce. Mod to ktos z ktorego zdaniem user najbardziej siem liczy. Wiedza jest najwazniejsza. ja nie chce oceniac wiedzy okreslonych uzytkownikow z prostego powodu: nie jestem na bierzaco, nie widzialem jakichs blyskotliwych wypowiedzi, ale bylem tylko w kilku tematach... wydaje mi siem ze mozna jednak kogos znalesc
i zycze tego sobie i wam. [ja mialem pewne swoje typy, ale oni albo rowniez nie maja czasu i na pojawiaja siem na forum, albo siem pojawiaja, ale i tak nie maja czasu :P ]
ogolnie to strasznie sie coponiektorzy podniecaja i zucaja bo ich idol WBD odchodzi. myslicie ze co forum sie rozpadnie??
mam nadzieje, ze nie byla to aluzja do mojej osoby i tego ze w miare potrafie siem utozsamic z tym "forowatym"
aspektem sytuacji wbd...
no coz Wodz Bialy Dres od zawsze byl moim idol - prawda wyszla na jaw - tak samo niepodwarzalna jak to ze kiedys okazalo siem ze jestem kobita [nieliczni moze kojarza o co chodzi :PPP ]
a co do forum to mysle ze forum na tym straci. ale nie probowalem zatrzymywac wbd, ani mu dogadywa, ani robic wyrzutow, ani pierd*** glupot jak niektorzy; ja nie panikuje ze wbd chce odejsc - jego decyzja. uszanuje
ja tylko [z tego co widze bezskutecznie] probowalem przytepic wasze wypowiedzi starajac siem pomoc wam go zrozumiec...
Twoj poziom inteligencji jest równym twojemu wiekowi??
wiek = IQ <= powinszowac %-)))
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]