Jak ćwiczyć aby zrównać klate???POMOCY
Napisano Ponad rok temu
i niewiem co z tym zrobic jak cwiczyc i czy cwiczyc jedna strone czy inaczej moze wy znacie jakies sprawdzone sposoby moze macie jakies specjalne treningi prosze o odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
w sumie to nie wiem o co ci chodzi ( pewnie przez rycie w ksiazkach juz nie kontaktuje ) moglbys pokazac jakies zdjecie by mozna by bylo ci lepiej doradzic ?
ale domyslam sie o co chodzi.... wyciskanie rob szeroko i rozpietki rob , powinno sie po jakims czasie wyrownac , albo amsz taka genetyke i sie nie wyrowna:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w klacie to mało kto
Napisano Ponad rok temu
heh to lepiej tak nie cwicz bo nic dobrego z tego nie wyniknie ;]No własnie ćwicze już jedną strone klaty ale nic z tego dalej
no raczej to genetyka zapewneale myśle ze to wina genetyki bo cała strone lewa mam wieksza troche w przedramieniu tricu klaty minimalna roznica ale jest!:(nie wiem co z tym zrobic
ja nie mam roznicy w lapie nawet 1 mm a w klacie widac troszke roznice.... taka genetykaale włapach z tego co wiem to każdy ma różnice nieznam osoby co by niemiła róznicy
a w klacie to mało kto
Napisano Ponad rok temu
a jak zaczynales cwiczyc to niemiales zadnej roznicy nie widziales ze jedna byla wieksza
a rownales kiedys tak ze robiles na jedna wiecej na druga mniej
moze wiesz co mam zrobic z palami zeby zrownac
iPytanko jeszcze Mam się tym przejmowac czy cwiczyc dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w profiluA ile już cwiczysz ile masz w lapie
jak zaczynalem cwiczyc bylo plasko i nic nie bylo widac , z restza jak sie dobrze nie przyjrzysz to nic nie zobaczysz, kto sie dobrze zna znajdzie roznice i znajdzie jej przyczyne wyciskanie trobie szeroko przykladam sie do rozpietek i roznica maleje powolia jak zaczynales cwiczyc to niemiales zadnej roznicy nie widziales ze jedna byla wieksza
nie caly czas robie takim samym ciezarema rownales kiedys tak ze robiles na jedna wiecej na druga mniej
moze wiesz co mam zrobic z palami zeby zrownac
a to zalezy jaka masz dysproporcje.... masz jednego krotszego czy wezszego? kumpel w klasie ma roznice w lapie 2,5 cm !! jest to spowodowane tym ze ma krotszego bica ;]
Napisano Ponad rok temu
poprostu w tricu w pawej rece mam węzsze a w lewej jest zgrubienei na tricu i wyglada grubszy mam takiej samej dlugosci lape
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pierwszy miesiac
skos na sztandze 12 10 8 2 1
hankle na plaskiej 12 10 8 6
i rozpiętki
drugi miesiac zmiana
hankle skosie 12 10 8 6
sztanga ma plaskiej 12 10 8 2 1
ocencie to czy to dobry pomysł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też mam różnice w lewej łapie mam 0,5 cm wiecej niż w prawej....różnice rzecz normalna
- co robisz w sylwestra?
- plecy i barki
Napisano Ponad rok temu
ale jak ja cwiczylme przez 2 miechy jedna strone to co teraz
poczekac az wszystko odpocznie bo tamta strona jest wypoczęta bardziej od cwiczonej strony poradz cos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
każdy ma jakieś dysproporcje i tak już jest, ja się tym jakoś nie przejmuje czy lewy bic miałbym 0.5cm wiekszy od drugiego, nie zwracaj na to uwagi
Napisano Ponad rok temu