Gainer czy Białko? Prosze o porade.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam :549:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na przykład słynną ostrowię i do tego carbo treca (wychodzi najtaniej)
czyli super źródło węgli.
albo po prostu 4,8 kg mass xxl za 129 zeta i po sprawie
wszystko zależy jak kolega wspomniał wcześniej od braków w diecie.
ale jak masz szybki metabolizm to przedewszystkim zwiększ ilość węgli.
Napisano Ponad rok temu
albo po prostu 4,8 kg mass xxl za 129 zeta i po sprawie
no i po sprawie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
radze kupic MASS XXLJak radzicie coś lebszego
Napisano Ponad rok temu
 A jak braliście to prosze o szczerą opinie dla tego produktu jakim jest MASS XXL - czy daje dobre efekty z dieta + wysiłek? I jakich przyrostów masy mogę sie spodziewać po nim?
 A jak braliście to prosze o szczerą opinie dla tego produktu jakim jest MASS XXL - czy daje dobre efekty z dieta + wysiłek? I jakich przyrostów masy mogę sie spodziewać po nim?Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to jest wszystko sprawa indywidulana..... pamietaj ze gajner to nie jest cudowny srodek to tlyko uzuplenienie diety ;]czy daje dobre efekty z dieta + wysiłek? I jakich przyrostów masy mogę sie spodziewać po nim?
Napisano Ponad rok temu
A jak braliście to prosze o szczerą opinie dla tego produktu jakim jest MASS XXL - czy daje dobre efekty z dieta + wysiłek? I jakich przyrostów masy mogę sie spodziewać po nim?
przyrosty jak po kazdym innym gainerze - z "fenomenem" mass xxla chodzi tylko [az], ze wychodzi bardzo korzystnie cenowo w porownaniu z innymi produktami tego typu :-)
pozdro

Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 chce teraz jakos popracowac nad dieta ale nieznam sie na tym wiec prosze o nazwy produktow jakie powinienem jesc rano na obiad i kolacje??? oczywiscie kupuje MASS XXL i chce tez to wykozystac. A i czy powinienem jesc w nocy np jak ide spac o 02:00 niedawno zjadlem 7 jajek i platki - skonczylo sie w WC;( Ahhh. Ile jajek powinienem jesc i wogole co jesc przy masie ciala ok 80 kg????? :566:
 chce teraz jakos popracowac nad dieta ale nieznam sie na tym wiec prosze o nazwy produktow jakie powinienem jesc rano na obiad i kolacje??? oczywiscie kupuje MASS XXL i chce tez to wykozystac. A i czy powinienem jesc w nocy np jak ide spac o 02:00 niedawno zjadlem 7 jajek i platki - skonczylo sie w WC;( Ahhh. Ile jajek powinienem jesc i wogole co jesc przy masie ciala ok 80 kg????? :566: Dziekuje z gory chlopaki
Napisano Ponad rok temu
Płatki owsiane 100g
Mleko zaw. 1,5 % tłuszczu 500g
Posilek 2:
Chleb żytni razowy 170g
Jaja kurze całe 150g
Margaryna 5g
Posilek 3:
Makaron dwujajeczny 120g
Mintaj świeży 100g
Oliwa z oliwek(do smażenia) 20g
Posilek 4:
Ryż 125g
Mięso z piersi kurczaka b/skóry 100g
Oliwa z oliwek 10g
Trening
carbo 80g (po 30 minutach)
Posilek 5:
Chleb żytni razowy 150g
Tuńczyk w wodzie(po 30 minutach) 120g
Posilek 6:
Ser twarogowy chudy 70g
Chleb żytni razowy 100g
dla ciebie moze byc ta dietka zamiast carbo mozesz dac gajnera , jak dieta bedzie za bardzo kaloryczna to uciac troszke kcal
Napisano Ponad rok temu
 Dzieki wielkie. dostosuje sie dotego schematu
 Dzieki wielkie. dostosuje sie dotego schematu 
AAA...olej - tam jest wpisany to mam tylko wypic tak czy potrawa ma zawierac tyle oleju?THX
Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nio co ty - z tym olejem to trzeba go albo wypic albo dodac jakos do potrawy- napewno nie spazycten olej to do smazenia ryby i piersi z kurczaka;]
pozdro