Dlaczego warto założyć dziennik treningowy?
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ODWIEDZI MNIE KTOS NA MOIM BLOGU??...BO SIE SAMOTNY CZUJE... :beksa: :beksa:
http://www.fabrykasi... ... 5e01a5df40 TUTAJ LINK DALEM
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozwoliłem sobie po przelicząć ile wyniósł by nas zakup tych produktów, które JEDEN z NAS będzie mógł TESTOWAĆ...
Cena wynosi: 435zł...
Bardzo ładnie ADMINIE - nikt nie oferuje czegoś takiego jak Ty... )
A tak przy okazji spraw PW
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Napisano Ponad rok temu
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
w moim "wyborze" utwierdzil mnie fakt, ze admin powiedzial iz beda jeszcze kolejne tego typu akcje (i ja mu wierze bo jesli cos w tym stylu obiecywal zawsze dotrzymywal slowa :spoko: )
tak wiec w moich odczuciach testerem powinien zostac WBD, abstrachujac juz od tego co robi dla forum, ze sluzy zawsze jesli ma czas profesjonalna rada w zakresie treningu, warto zauwazyc jaki porzadek stara siem utrzymywac na swoim forum...
przyzwyczail nas do rzetelnosci i sumiennosci wydaje mi siem ze 1szy tester powinien wysoko postawic poprzeczke jego nastepcom.
oczywiscie nie chce zostawiac bez szans nowo zalogowanych uzytkownikow, ale uwazam, ze wybor WBD wszystkim wyjdzie na zdrowie, bo:
1. TAKI zestaw nie moze trafic do osoby nie odpowiedzialnej lub takiej ktora zniknie z forum
2. nowe osoby ktore staraja siem teraz o role testera przez ten czas od nastepnych wyborow beda rozszerzaly swoja wiedze, uczestniczyly w dyskusjach na forum, doksztalcaly siem
3. lepiej poznamy charaktery nowych osob
jesli WBD zobowiarze siem robic zdjecia wszystkich partii ciala (no moze prawie wszystkich - bez zbereznych skojarzen %-)))) ) to wg mnie mamy testera
PS. jesli ktos watpi w moj obiektywizm - niech mowi postaram siem mu to wytlumaczyc... ;/ jak lopata do glowy ;-)
i mam nadzieje ze nie bedzie tu na forum jakichs schiz typu "moderatorzy trzymaja siem razem" czy "to dla tego ze jest modem", albo "wszystko zostanie w rodzinie" %-)
jak ktos mysli logicznie to dojdzie do wniosku ze to nie ma nic do rzeczy
PS2. sluze rada w aspekcie odzywiania swiezo wybranemu testerowi (nie zaleznie kto nim bedzie)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PS. Karolu jakbys szukal przedstawiciela handlowego na Warszawe to cos mozemy podzialac, ja robie w handlu juz jakis czas pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
a co do wypowiedzi BLONIA to powiem ci tak, osoba ktora ma staz ok. pol roku nie bardzo pasuje na testera z tego wzgledu ze w paczusce dostanie kreatyne, a na nai wymagany jest staz, ok 12. miesicy przemyslanych treningow, bo wtedy sa najlepsze efekty. ale podzielam twoje zdanie co do tego ze testerem powinien zostac chudy osbnik, bo po nim tak naprawde bedzie widac efekty. i to bedzie naprawde dobre rozwiazanie.
Dodatkowo musi takze sumiennie dziennik pisac.
Napisano Ponad rok temu
wiec w sam raz...!! Popieraałem i nadal bede popierał 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo ze kazdy kto zaklada tu swoj temat chcialby wygrac te odrzywki. nie ma co pisac ze ktos nie chce. bo niektorzy tak piszą. Wiec wg mnie dobrym kandydatem jestem ja :P:P hehehe :mrgreen: :PPPP . A tak juz powaznie to admin zdecyduje kto wygra. Wierze ze ta osoba bedzie zdawac relacje i podejdzie powaznie do tego zadania.
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to ja obstawiałem za jasqoo, chłopak juz jest troche na forum, wiedze jako taką ma, chude to takie, przydało by się mu na pewno ( z reszta jak każdemu heh )
WBD sprzedaje wszystko, odżywy tez sprzeda :mrgreen:
Jak mod dostanie odżywy to dużo osób z pewnoscia będzie miało pretensje, a najgorsi sa ci pyskaci co są na forum po pare dni i wprowadzaja zamęt ;-)
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze zaczne :PPP
Napisano Ponad rok temu
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom.
Napisano Ponad rok temu
to troszku ze soba koliduje... z prostych przyczyn jezeli ktos ma pewna wiedze na temat treningow, odzywiania i suplementacji to po roku cwiczen na pewno nie bedzie chudy (wiem po sobie, a zaczynalem od 56kg - slowo, wygladalem jak glodzone dziecko rodziny patologicznej %-) )ok 12. miesicy przemyslanych treningow, bo wtedy sa najlepsze efekty. ale podzielam twoje zdanie co do tego ze testerem powinien zostac chudy osbnik,
no z tego co wiem to mial dluzsza przerwe, niedawno wrocil na silownie...a pozatym WBD nie jest takim byczkiem...
wiec po nim tez bedzie lux widac wg mnie, a poza tym trzeba pametac ze tester powinien ew. nie brac krety od conajmniej 4,5miecha
to bylo troszku chamskie...WBD sprzedaje wszystko, odżywy tez sprzeda
takich uzytkownikow nie potrzebujemy... :roll: ;/a najgorsi sa ci pyskaci co są na forum po pare dni i wprowadzaja zamęt
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
A co do tego, ze kazdy chce wygrac to ja np. nie chce, bo ja jade redukcje bo mam samaryndy troche do spalenia, ale jezeli wygram to moge kumploszczaka napompowac tym albo shandluje HEHEHE
Napisano Ponad rok temu
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom.
Napisano Ponad rok temu
ava wyluzuj, przecież jaja sobie robie, wszedzie gdzie na końcu są ,,:mrgreen:'' to są żartydawid1920 napisał/a:
WBD sprzedaje wszystko, odżywy tez sprzeda
to bylo troszku chamskie...
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale dawid to byla troszku nieodpowiedzialna wypowiedz, ktos mogl poczuc siem dotkniety...avanger napisał/a:
dawid1920 napisał/a:
WBD sprzedaje wszystko, odżywy tez sprzeda
to bylo troszku chamskie...
ava wyluzuj, przecież jaja sobie robie, wszedzie gdzie na końcu są ,,'' to są żarty
Napisano Ponad rok temu
Avanger: dziękuje za te słowa...
Blue: zawsze wierny ;-)
Jasqoo: hehe dzięki za słowa uznania...
Dawid: a jak sprzedam wszystko %-)
Właśnie handluje swoim tyłkiem ;-) (żartuje oczywiści, bo sobie ktoś coś pomyśli... hehe).
A tak poza tym - moda można mi ściągnąć na jakieś 30 dni
Avanger: kreatyne łykałem raz w życiu... hehe, rok temu w styczniu-lutym...
A tak poza tym - nie sprzedaje tego co dostaje :-)
Handluje - tym co mam za kase (np. perfumy - nie mam ich za free...) :-(
Wirus: dzięki za słowa...
e TAM Dawid - żartował ja się nie gniewam :-)ale dawid to byla troszku nieodpowiedzialna wypowiedz, ktos mogl poczuc siem dotkniety...
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA STAWIANIE MNIE W ROLI TESTERA... jednak ja osobiście stawiam na Jasqoo :-)
Pozdrawiam...