Szukam osoby do testowania odżywek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybór jest bardzo trudny :- Szkoda by taki potężny zestaw odżywek trafił w nie odpowiednie ręce. Nie wszyscy dołączyli fotografię do zgłoszenie, co jest warunkiem!
Druga bradzo ważna sprawa to bieżące relacje. Nic z testu nie wyjdzie, jeśli ktoś otrzyma odżywki i „papa” tyle go widzieliśmy. Po konsultacji z kilkoma użytkownikami forum, wybór trzeba lepiej zorganizowac. Wobec tego rozstrzygnięcie musimy przesunąć o kilka dni.
Panie Admin!
Ze mną się Pan nie konsultował... Trzeba było opóźnić wprowadzenie konkursu i od razu "lepiej zorganizować" wybór. Ze swojej strony spełniłem warunki bedąc zachęconym mailem od Pana a tu klops. Kolejne przeszkody. Nie powiem fajnie by było zostać wybranym, ale to zaczyna być żenujące... To po co zawracacie ludziom głowę skoro sami nie wiecie o co wam chodzi i jak to zrobić...?
Pomysł świetny ale wykonanie już gorzej
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zenujacy jest Twoj post.to zaczyna być żenujące
a powiedz mi kto sie spodziewal, ze temat sie rozwinie na ponad 10 stron, ze tylu chetnych sie znajdzie w tak krotkim czasie :roll:"lepiej zorganizować" wybór
nie dosc, ze mozna otrzymac odzywki za free to jeszcze... darowanemu koniowi... a ze po drodze byl korek to inna bajka...
pozdrawiam i milej nocy zycze.
Napisano Ponad rok temu
JEST MOŻLIWOŚĆ DOSTANIA DOBREJ "PRACY' to jeszcze pyskują... nie pasuje - to dowidzenia! Proste...
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do admina czy to musi być akurat blog czy moze byc strona www zrobiona o mnie moich wynikach na silce wszystko o silce??
Pozdrawiam Pakerow niech wygra najleprzy ja nim niemusze byc ale jak bym byl to bym elegandzko wszystko zrobił :-)
Napisano Ponad rok temu
Guest_jarek159_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio zauważyłem znaczny spadek masy mięśniowej, pomimo, że siła utrzymuje mi się na niezmienionym poziomie. Dlatego uważam, że postępy w rozwoju mojego umięśnienia po spożyciu wysokiej jakości odżywek i suplementów byłyby szybko widoczne, co oczywiście zostałoby na bieżąco udokumentowane zdjęciami. Jestem osobą niezwykle konsekwentną w realizowaniu zamierzonych celów. Nie byłoby więc żadnego problemu z trzymaniem się wyznaczonej diety, czy założonego planu treningowego. Poza tym nie posiadam żadnych nałogów, [chyba, żeby sport traktować jako nałóg:)].
Z wielką przyjemnością przetestuję odżywki i suplementy oferowane we wspomnianym teście, żeby udowodnić ich skuteczność i mieć również samemu wielką satysfakcję z przyrostów.
Ważę ok. 70 kg przy wzroście 166 cm. Wyników ani wymiarów nie mam rewelacyjnych, znam jednak swoje słabe i mocne strony i poprzez odpowiednią suplementację mogę wiele polepszyć w swoim wyglądzie.
Właśnie zamierzałem zmienić cykl treningowy na jakiś bardziej intensywny, a dorzucenie odżywek i suplementów do mojej diety będzie stanowiło dla mnie dodatkową motywację co ciężkich treningów. (Rozmyślałem nad przejściem na mój ulubiony typ treningu, czyli serie schodzące w dół, ewentualnie system "heavy duty" by Mike Mentzer, jednak jestem otwarty na wszelkie inne propozycje).
P.S. Jestem optymistą, a wiara to podstawa w osiągnięcie sukcesu, więc nie ma mowy, żeby nie udało mi się udowodnić skuteczności stosowania odżywek i suplementów we wspomaganiu rozwoju umięśnienia.
Załączam kilka zdjęć wykonanych podczas ćwiczenia. Jak widać na zamieszczonych zdjęciach trenuję w domu.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwicze juz kilka lat nasucho nigdy jeszcze nic niebralem
i chcialbym byc testerem
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwicze juz kilka lat nasucho nigdy jeszcze nic niebralem
i chcialbym byc testerem byc testerem
pozdrawiam
Guest_chester8585_*
Napisano Ponad rok temu
Kliknij >>>>>> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_Dawid23_*
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 02-06-2005, 1:18 ]
Strongbart lub anar moglibyscie wrzucić do tego postu moje fotki bo coś mi chyba nie wyszło. Z góry dzieki. Fotki wyśle prywatną wiadomością. Pozdro
[ Dodano: 02-06-2005, 1:30 ]
Coś nie wyszło z tymi fotkami więc najlepiej będzie jak podam adres gdzie te fotki się znajdują oto one:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Załączone pliki
Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach
Napisano Ponad rok temu
dlaczego ja....... bo jestem mlody, posiadam dobry staz na testowanie roznych odzywek, z forum nie znikne bo jestem tu caly czas od zeszlego rkou (pazdziernik bodajrze), aparat mam, fotki mam. posiadam takze wiedze na temat odrzywek, diety, treningu. jestem teraz na 2 cyklu mono, nie jadlem nic innego poza kreatyna+ dextroza, a teraz kreatyna+ magnum 5000. sam musze zbierac na odrzywki satrzy nie daja mi kasy , ale toleruja jak stoi pucha w domku, przemysl i daj znac
pozdrawiam=jasqoo
[ Dodano: Czw 02 Cze, 2005 ]
aaaaa mam tez centymetr do mierzenia sie
Załączone pliki
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]