Szukam osoby do testowania odżywek
Guest_Gigs_*
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
- co robisz w sylwestra?
- plecy i barki
Napisano Ponad rok temu
Guest_elmek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Wojtek
Napisano Ponad rok temu
No tak, jak tu niektórzy twierdzą, powinnienem udzielać się na forum, no coż robie to sporadycznie, ale chyba to nie znaczy, że mało ćwicze (i byłbym złym testerem, redagującym informacje ze zdjęciami o bierzących postępach), a może wniosek własnie powinien być wręcz przeciwny?!
Staż siłowniany mam dość spory, a więc i pewien bagaż doświadczeń.
Z odrzywkami nie miałem za dużo do czynienia (cykl kreatyny), stosowałem dotychczas raczej pośrednie diety i vitaminki, troche msm na wzmocnienie stawów.
Fotka w profilu, jak widać mam pewien zasób tłuszczyku, a wiec czysta masa mięsniowa by się przydała;)
Oczywiscie cyfrówka i stały dostep do neta jest.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie osoby poniżej 12 miesięcy treningów (ogólnie mówie o stażu) nie powinny być brane pod uwagę. Ponieważ mało jeszcze wiedzą... nie znają reakcji swojego organizmu na dane dawki odżywek itp.
Adam-nd: skup się na diecie a potem odżywkach.
manieQ^16: również skup się na diecie. Ćwiczysz zaledwie miesiąc...
StArS: rozstępy masz na lewym barku?
Reyevan88: każdy ma szanse :-)
kennio: "nie ważne gdzie się ćwiczy - wazne że się w ogóle ćwiczy". Nie krytykuj domowych siłowni.
Blum: hehehe dobry wpis
Ogólnie KAROL - masz kawał trudnej roboty... hehe :-)
Życze powodzenia w "wyborach miss universu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Guest_chester8585_*
Napisano Ponad rok temu
Wybór należy jednak do Redakcji
Pozdrawiam
Kontakt GG 5361038
Lub @ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
.Dyśponuje różnymi środkami komunikacji tel. dom, tel. kom. , gg, skipe, tlen itp. A pozatym mam wysokiej klasy aparat cyfrowy którym bezproblemowo mogę robić kazdą ilość zdjęc. Zaufajcie mi , a obiecuje że nie pozałójecie. No to na tyle. Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Ja tez chcialbym byc testerem odzywek. Nigdy nic nie bralem i chcialbym sprobowac, bo wlasnie zamierzalem cos zrobic z swoja budowa ciala. Mam budowe ciala normalna czyli nie za gruby i nie zachudy "standard" :-) .
Chcialbym sprobowac odzywek poniewaz nigdy nic nie stosowalem a mysle zebym sie sprawdzil poniewaz jak cos zaczne to nigdy nie koncze i sie nie zniechecam jak nie widze rezultatów. Mam 19 lat i 181cm.
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 01-06-2005, 1:02 ]
ja z checia przetestuje gdyz jestem perspektywistycznym i mlodym kulturysta :-P
mam dosyc dobre predyspozycje do silowni i na mnie widac wszystko efektownie oraz efektywnie. czekam na pozytywna odpowiedz gdyz chyba nadaje sie z nich wszystkich najlepiej. Pozdro !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WBD, dam szanse innym i tak mam zamiar jechac bez supli do jesieni
zycze powodzenia :D:D
...::: LOVE EACH DAY :::...
Guest_chester8585_*
Napisano Ponad rok temu
Pzdr reynevan88
Napisano Ponad rok temu
ludzie zlitujcie sie...
to ze ktos wchodzi na forum pisze 1-2 posty i ubiega sie o bycie testerem odzywek (jedno z bardziej wdziecznych zajec jakie mozna sobie wyobrazic :PPPP ) jest troszke, wg. mnie, nie na miejscu.
Karol ciezka decyzja ale sam siem w to wpakowales ;-)
czesciowo zgadzam siem z WBD - wiekszosci osob przede wszystkim potrzebna jest dieta, a nie odzywy ;/
zeby te testy mialy w ogole sens testowane powinny byc przez osobe o pewnej ugruntowanej juz wiedzy (trzeba zapewnic jak najbardziej optymalne warunki; zeby bylo jasne - ja siem na razie nie zamierzam starac, dam szanse innym )
osoba taka powinna tez przynajmniej na okres testowania zrezygnowac ze wszelkich nalogow jak alko, trawka, nawet papierochy
chce tez ze swojej strony jako mod'a w odzywianiu zaznaczyc ze dana suplementacja powinna isc w parze z odpowiednia dieta... ale dieta powinna byc podjeta co najmniej miech przed rozpoczeciem suplementacji, aby nie mylic wynikow osiagnietych dzieki diecie z tymi dzieki suplementacji
ogolnie testowanie czegokolwiek to nie jest taka prosta jakby siem wydawalo sprawa...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]