czeeesc ;))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2teraz jedź na mase jest okres zimowy
3narazie odrzywek nie potrzeba zapodaj sobie diete
Napisano Ponad rok temu
napisz wic co jest celem twojego treningu a wtedy postaramy sie jakos pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przydaloby sie zaczac na silownie chodzic :-)
Napisano Ponad rok temu
proponuje dokupic sprzetu a;e jezeli nie mozesz to proponuje zapisac si ena silownie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 czy lepiej pojsc na silownie od czasu do czasu
2 czy lepiej zrobic silownie w domu i tez chodzic na nia od czasu do czasu
wg mnie zadna z tych propozycji nie ma sensu , jezeli decydujesz sie na cw silowe to musisz pswiecic im conajmniej 3 dni w tygodniu po ok 1,5 godz w innym przypadku efekty beda niezadawalajace i niepotzrebnie bedziesz tracil czas i pieniadze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np (wzór ksiązkowy) kl. piersiowa wykonujesz 12 serii jedna seria trwa ok 45 sekund plus do tego 150 sek odpoczynku daje w sumie 195 sek i to razy 12 serii daaje w sumie 40 min plus do tego 15 min rozgrzewki i jest prawie godzinka treningu
ale jezeli robisz dwie grupy miesniowe np klatke i ticeps to wychodzi co 1,5 godziny.
to jest oczywiscie matematycznie rzeczywistosc jest rozna czasami sie troche pogada z kolesiem na silowni czasem jest zajety przyzad i musisz chwile poczeka czasem ci sie nie chce, czasem zapatrzysz sie na jakąś laseczke ktora wlasnie cwoiczy naprzeciw ciebie ale w sumie nie jest zle
Napisano Ponad rok temu
srednia czasu moich treningow to ok 40min......tylko ze robie ok przerwy od 30 do 45 czasami ale rzadko do 60sekund...rozgrzewka 5min, i robie po 12 serii na duze i 9(tylko 6 tric) serii na male partie...i nie robie az tak wolno by te 12 powt robic 45s a co dopiero 6 powt.....
a i niestety u mnie nie ma zadnych panien na silowni bym mogl oko zawiesic bo cwicze sam ;-)
Pozdrawiam :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co młodszy brejdak może robić?
- Ponad rok temu
-
Klatka + triceps w 1 dzień ... nie przetrenuje tricepsa ?
- Ponad rok temu
-
Trening na redukcje dla...
- Ponad rok temu
-
POMOCY CZY TO DOBRZE
- Ponad rok temu
-
Jestem chudy co mam z sobą zrobić ??
- Ponad rok temu
-
Super extra brzuch.Jak to osiągnąć??