Klata???
Guest_adibest_*
Napisano Ponad rok temu
JAK MOZECIE TO COŚ PORADZCIE jak ćwiczyć żeby cycki wieksze były bo zalezy mi na obwodach.
Spytam jeszcze o inne miesnie jak np. biceps -czy nalezy ćwiczyć go z progresja czy stałym ciężarem jak uważacie i to samo do innych partii ?? A wogóle to mam plan 4 dniowy na mase ale klate to chyba zaczne tylko raz w tygodniuy ćwiczyć ale pozadnie i niech sobie odpoczywa, a reszte 2 x w tygodniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_adibest_*
Napisano Ponad rok temu
A jak uważacie robic progresje do bicka i innych partii czy tylko do klatki???
Napisano Ponad rok temu
Moze nadszedl czas by odpoczac od silki na 1-2 tyg, zmienic plan, bardziej trzymac sie diety,
I jaki masz staz bo jak maly to nie trzeba 2x tyd cwiczyc bo sie przetrenujesz albo juz to zrobiles...
Guest_adibest_*
Napisano Ponad rok temu
Jak możecie to podajcie linka do jakiejś dietki którą mozna bez problemu wprowadzić w życie to bym spróbował sie dostosować i zobacze jakie bedą wyniki
z góry dzięki!!
Napisano Ponad rok temu
Najwazniejsze do jedz tak ze 6 posilkow, co 2-3h.. i pij duzo wody... ok 3-4l dziennie..najlepiej mineralnej..
Bez diety trudno nabrac mase...
Mozesz tez kupic jakis gainer do uzupelnienia diety lub bialko zalezy czego bedzie Ci w diecie brakowalo.
Na sniadanie ja np jadam mleko 0,5l, platki owsiane ok80g, platki kuukurydzine ok80g i troche rodzynek do tego, zeby polepszyc smak mozna dodac kakao i jest wtedy lepsze.
Napisano Ponad rok temu
najlepiej zebys zwiekszył ilosc posiłków dziennie ale zeby były mniejsze i duzo potraw zawierajacych weglowodany to powinno pomóc bo tez miałem taki problem ze nie mogłem przybrac na wadze ale jak sie troche poczyta pism i posiedzi na necie to mozna sobie poradzic ze wszystkim
acha i co do progresji na biceps mozna ja stosowac oczywiscie najlepiej zmieniac co tygodniowo np. w jednym tygodniu cwiczysz normalnie ze zwiekszanym obciazeniam a w nastepnym progreska
to powoduje iz miesien inaczej reaguje i w rezultacie musie sie przystosowac do wszystkich ciezarów metod itp. ale progresja to pewnie jak wiesz raczej jest na siłe a ty chyba chcesz przybrac na masie wiec proponowałbym ci niestosowac jej jeszcze dopiero jak podłapiesz masy to wtedy polecam
pozdro
Guest_adibest_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening i dieta na sylwetke.
- Ponad rok temu
-
PLECY
- Ponad rok temu