Juz niedulgo zaczynam cykl:))
Napisano Ponad rok temu
Moj cykl sklada sie z :
1. Kreatyna 500g Multipower
2. Gainer Terc Mass XXl 8kg.
3. 2 opakowania Tauryny z Olimpu
4. Carbo Trec 4kg.
5. Magnez
6. Chrom
7. Cynk
6,7 to witaminy ktore dodalem do cyklu dzieku ktorym Kreatyna jest lepiej wchlaniana.
Wiec teraz pytanie do Was: co byscie jeszcze dozucili do tego cyklu??? Chodzi mi o mase o duza mase :-P
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
i przedewszystkim jaks wypasiona dietke:)jak kaloryczna zamierzasz miec diete?
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
(z jaka tam bedziesz chcial kalorycznoscia )
cykl rozumiem - dwumiesieczny ?? ;>
zamiast magnez, cynk wrzuc po prostu zma ;-) nie jest drogie a chelaty sa o niebo lepsze
olej mct dorzuc, jak bys mial kase to moze w cla warto zainwestowac ?? ;>
(potrzebne CI beda ze 3opakowania)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kurde duzo jeszcze rzeczy bym dozucil ale niewiem jak bedzie z kasa.
A cykl 50 dni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma sensu dodawac zadnych popychaczy dla kreatyny, poprostu to nie jest potrzebne.
o do cyklu to moze byc, jezeli chcesz dac mg i zn to tylko w formie chelatow, czyli albo ZMA, albo asmag B6 i zincas forte, ilub inne chelaty
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Kafar, a relacje oczywiscie zdam :-)zycze duzych przyrostow i oczywiscie zdaj relacje po cyklu
A jesli chodzi o to Zma to powiedzmy ze odrzuce cynk i chrom i zaostane przy samym Magnezie i teraz sie zastanawaim czy nielepiej bedzie zamiast ZMA kupic Oleju MCT, co o tym sadzicie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To chyba Olej bedzie lepszy???
Napisano Ponad rok temu
chyba ze chodzi o "pobudzenie" przed trenigiem to co innego
Napisano Ponad rok temu
mct - fajnie pobudza : i najwartosciowsze tluszcze dostarczasz
moze w formie blog'u ?? ;>Dzieki Kafar, a relacje oczywiscie zdam
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze zamiast olejku MCT mozesz wypic dodatkowe lyzki oliwy z oliwek ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
No o tym rabacie to ja pamietam, ale z kasa teraz nienjlapiej bo 2 tygodnie z kumplami nad morzem bylem(2000zl poszlo) no ale postaram sie cos jeszcze wykombinowac.ja tez jestem za zma, choc olej mct jest tani, a pamietaj ze jako mod masz wieksze rabaty - powinno Ci kasy wystarczyc na obie rzeczy
No zobaczy sie jak bedzie z czasem bo to juz szkola bedzie wiec niebedzie go wiele ale postaram sie moze nie codziennie ale co pare.Cytat:
Dzieki Kafar, a relacje oczywiscie zdam
moze w formie blog'u
No tak, ale niewiem czy w 100% bede mogl utrzymac diete oczywiscie bede sie staral.ja bym byl za zma , tak jak pisal strong jezeli masz w diecie odpowiednio doozo tluszy to olej nie bedzie potrzebny
Tez tak sadzezawsze zamiast olejku MCT mozesz wypic dodatkowe lyzki oliwy z oliwek