kto zostanie mistrzem europy na euro 2004??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez tak sadze.pewnie francja zostanie mistrzem, mimo ze tych farciarzy strasznie nie lubie.
Zidane juz powinien odejsc na emeryture, jest za stary na ten sport.ja tam ich lubie;)dobry zespol , duzo gwiazd , zwlaszcza zizu uwielbiam go ma swietna techniqe
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
liczylem na hiszpanie, holandie i anglie ;]
wiec anglia musi wygrac ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
wlochy vs. francja :twisted:
rewanz za farciarskie zwyciestkow z euro2000 - wlosi wygraja (na nich siem wychowalem - roberto baggio - moj idol z dziecinstwa... szkoda ze nie strzelil tego karnego w '94, ale i tak byl dla mnie geniuszem )
co do francji, to:
zizu - geniusz, z pilka robi co chce, nie ma drugiego takiego, nikt mu nie zanosi siem zeby w najblizszych latach mu dorownal (ronaldo jest dobry,ale to nie to... na razie umiejetnosci koncza siem na efektownym dryblingu...)
henry - jak dla mnie jeden z najlepszych napastnikow swiata - wypracowuje sobie sytuacje, doskonaly drybling, szybkosc, 30bramek w lidze ang. - mowi samo za siebie, bo mi siem juz dalej nie chce gadac; mam nadzieje ze siem przebudzi w cwiercfinalach bo uwielbiam jego akcje
viera - doskonaly pilkarz, arsenal bez niego nie istnieje, czl. od czarnej roboty, czesto niedoceniany
barthez - przypmina mi zabe %-) farciarz i lajza jakich malo :PPPP taki maja z niego pozytek ze moga go przynajmniej w lysine cmoknac %-))))
thuram - doskonale gra glowa i czysci; zreszta jest z mojego kochanego juve
ale tak w ogole to nie lubie francuzow za 1998 i 2000rok jak fuksiarsko wygrywali z wlochami (w '98 wlosi jako jedyni przeciwstawili siem francuzom)
nie lubie:
angli (z powodu tego "gwiazdora" beeeeksa )
liczylem na:
holandie, hiszpanie, szwecja jest calkiem calkiem ale wlosi powinni wtedy wygrac (ibrahimovic - sku*wysyn jakiego mial farta to ja pie*dole... )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
przeciez to cioty ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ibrahimovic jest dobry i udalo mu sie to z italia , ale larson z ich ekipy i tak jest najlepszy , wlochy to cienizna graja strasznie nudna pilke , az nie chce mi sie ich ogladac:|ale ja tez sie na roberto baggio wychowalem , to byl moj pierwszy mecz wtedy final brazylia - wlochy i z tego meczu pamietam tylko przestrzelony karny roberto ;>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale lubie ich obrone, canawaro rlz
Napisano Ponad rok temu
teraz zacznie grac swoje (mam nadzieje )
guru - mam 1 zasadnicze pytanko - ogladales pierwsza polowe wlochy-szwecja ??wlochy to cienizna graja strasznie nudna pilke , az nie chce mi sie ich ogladac
(wlochy to typowo turniejowy zespol i zawsze tak grali, ze zaczynaja bardzo cienko a pozniej coraz lepiej i lepiej :PPP)
PS. rooney - dla mnie z wygladu typowy wiesniak %-) no ale o trenerze gmochu siem nie wypowiadam %-))) ;-)
ale jest dosc dobry - choc gra typowy angielski football... a ja za niem nie przepadam ;/
z mlodego pokolenia c.ronaldo o niebo lepszy choc musi jesio b. duzo nad soba pracowa (za duzo drybluje)
eee... anar co Ty wiesz (nie ogladales widocznie wlochy-szwecja; francja-szwajc.; fr.-angl. :PPP )o dzisaz wez mnie nei strasz z finalem wlochy francia
przeciez to cioty
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze ogladalem , moze i wtedy pokazali troche dobrej pilki ale mnie swa gra nieprzekonuja i nie podoba mi sie ich gra:)guru - mam 1 zasadnicze pytanko - ogladales pierwsza polowe wlochy-szwecja
no i co ja:)viva roberto;)dzisiaj gra szwecja z dania i wlochy z bulgaria :)szwecja i wlochy wejda :)larson ruulez:DDDja nie jestem fanem footbolu ale wedloog mnie muszą wygrac wlochy(roowniez w dziecinstwie mialem ulubionego wlocha - tego co ava).
Napisano Ponad rok temu
co wy od niego chcecie?mlody zdolny chlopakrooney - dla mnie z wygladu typowy wiesniak %-)
Napisano Ponad rok temu
jebany burak , lysy cwelCytat:
rooney - dla mnie z wygladu typowy wiesniak %-)
co wy od niego chcecie?mlody zdolny chlopak