cykle kretką
Napisano Ponad rok temu
ale o co sie tu rozwodzic to są podstawy i wiadomo jak ma byc
Napisano Ponad rok temu
lol %-) nie ma jak toretyzowanie i sranie w banie ;]liczy sie wiedza a nie wlasne doswiadczenia, nie są one zawse zgodne z prawdą
doswiadczenie jest najwazniejsze, bo nie wszystko wyglada tak samo na papierku jak w zeczywistosci
lukasz_g:
zasada jest taka: im mniejsze dawki tym dluzej mozesz ciagnac cykl kreatynowy - przy dluzszym cyklu moc kreatyny jest rozlozona na wiekszy okres czasu co pozwala lepiej wykorzystac moc kreatyny.
ps. co wy tak sie oburzacie jak ktos mysli inaczej niz wy? zamiast ladnie wytlumaczyc dla niego czemu dawkowanie 5g/dzien jest lepsze to odrazu na niego jedziecie... jestescie modami wiec musicie swiecic przykladem ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
nie do konca siem z Toba zgadzam anarq drogi :PPPPlol %-) nie ma jak toretyzowanie i sranie w banie
doswiadczenie jest najwazniejsze, bo nie wszystko wyglada tak samo na papierku jak w zeczywistosci
i Ci to ladnie wytlumacze %-) ;-)
chodzi mi o to, ze niektore rzeczy (jak na przyklad ta tu poruszona) wystarczy wiedza teoretyczna oparta na opracowaniach/doswiadczeniach itp.
natomiast faktycznie doswiadczenie jest wazne ale w przypadku polemiki np. na temat jak dany srodek w praktyce dziala; czy dawki na osoby o zblizonych "parametrach"
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze teoria rlz , badanie sie liczą bo samemu mozna zrobic cos zle z dietą treningiem, czy jeszcze cos innego wymyslic i bubel.
Napisano Ponad rok temu
skoro ta wasza wiedza opiera sie na doswiadczeniach to co jest wazniejsze ? wiedza czy doswiadczenie? ;]chodzi mi o to, ze niektore rzeczy (jak na przyklad ta tu poruszona) wystarczy wiedza teoretyczna oparta na opracowaniach/doswiadczeniach itp.
a pozatym macie wiedze teoretyczna jak powinna dzialac ryboza ;] no i jak tam ? %-)
[ Dodano: Nie Cze 20, 2004 4:41 pm ]
to nie byla wymiana zdan - zawsze jest tak ze jak ktos cos powie niezgodnego z rozumowaniem stronga to odrazu zostaje zjechany ;] a tak nie powinno byc ;]przeciez wszystko jest ok , mala wymiana zdan i doswiadczen tylko byla do solowki na piesci jeszcze nie doszlo
kurwa rezim strogbarta %-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
zaden rezim,
temat uwazam za zamkniety
Napisano Ponad rok temu
stwierdzenie typu:skoro ta wasza wiedza opiera sie na doswiadczeniach to co jest wazniejsze ? wiedza czy doswiadczenie?
"co bylo pierwsze jajo czy kura" %-)))
ale tu anarq zamieszales... wlales wszystko do jednej szklanki, a wiesz ze siem nie powinno mieszac %-)
doswiadczenie jako badania troszke rozni siem od doswiadczenia ("doswiadczac")
nie wydaje mi siem, zeby bylo tu cos w stylu rezimu stronga - za mlody jest
przeciez Ty tez wiesz jak nalezy przyjmowac krete i podpisujesz siem pod tym co napisalismy... tu jest rezim wiedzy jak na kazdym forum (a ja siem tez ze strongiem czasem nie zgadzam )
co do "zjechania" ludzi to ten lukasz troszku mi jezdzil po nerwach jak przyszedlem i czytalem co wypisywal... wiem, ze nie bylo to dobre zachowanie... :roll:
poprawie siem ;-)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do obciazania nerek licza siem przede wszystkim dawki, a nie czas przez jaki je podajesz
2. to, ze jestescie zadowoleni nie znaczy, ze podany przez Nas sposob nie jest lepszy... dla mnie to nie jest argument
3. co do dawkowania "0,03g przez 12miechow" to chodzi o to, ze mozesz brac 0,03g/kg masy ciala przez nawet 21 miechow (!!)
4. co do wydalania kreatyniny to nie do konca jest tak jak myslisz...
looknij:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na sam dol masz tam wykresy mi siem nie kcem znowu tlumaczyc...
Napisano Ponad rok temu
chyba kreatyniny lukasz !
jezeli sie szybko nasycisz kreatyną komoorki beda przyjmowac mniej kreatyny i wiekszosc(po okolo 1,5h w krwioobiegu) zmienia sie w kreatynine i jest wydalana, wnioskek z tego taki ze bardzxiej obciazasz nerki
Napisano Ponad rok temu
efekty uzyskane po
6 tygodniowym dawkowaniu 10g
8 tygodniowym 5 g
czy nawet z faza nasycenia 6 tyg.
beda porownywalne - jak nie identyczne
hyhyhy te zmiana dawkowania na mniejsze wynika bardziej ze wzgledow ekonomicznych ;]
pozdro