crea mass hi teca i czy zwykła kretka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- cwiczysz rok... z tego co mowiles... systematycznie ??
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedno nie przesadzajmy z wiekiem przeciez jestem w wieku całego wzrostu i mozliwosci adaptacyjne oragnizmu są olbrzymie i moge barzdo duzo przybierac na masie od kiedy zaczołem cwiczyc 9-10 michów temu przyszło mi 24 kilogramy .
Napisano Ponad rok temu
2-3 cyklach kretki
jak jestes takim ekspertem (a cwiczysz te 9miechow) to powinienes dokladniej wiedziec ile cykli juz miales %-)
jakie miales przyrosty sily na pojedynczym cyklu ?? miales 20kg na laweczce w wyciskaniu ?? - nie, to widocznie mogles miec wieksze i to Ty mi tu nie pierd***, oki ?? - jestem pewny, ze nie wykozystales w pelni jej mozliwosciwiesz cos ci powiem jestem juz po 2-3 cyklach kretki i jestem z nich zadowolony przyrosty były spore
co Ty qfa pierd*** ???? - czytaj (jesli potrafisz):i nie pisz głupot o braniu kretki bez nasycenia dawnie bo tylko z nasyceniem mozna osiągnoć maksymalny efekt
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
moze chociaz wykresy bedziesz w stanie przeanalizowac... ;/
masz 0 wiedzy na temat fizjologii czl. ...
:hahaha: - nie wiem jaka dawka...nigdy nie wiesz ile to odpowiedznia dawka tak sie składa ze mam w rodzinie trójboiste i on mi o wszystkim mówi jak i co .
moze podasz jakie dawki podaje Twoj "trojboista" lol na prawde rotfl
porownywac org. dojrzalego trojboisty i mlodego czl. - no comment
(wspomne chociazby o masie ciala... :mrgreen: )
i wlasnie dla tego powinienes na siebie uwazac...i jeszcze jedno nie przesadzajmy z wiekiem przeciez jestem w wieku całego wzrostu
prawda, ale nie przesadzajmy...mozliwosci adaptacyjne oragnizmu są olbrzymie
bardzo mnie to cieszyod kiedy zaczołem cwiczyc 9-10 michów temu przyszło mi 24 kilogramy
co oznacza wyraz "dawnie" ?? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:bez nasycenia dawnie bo tylko z nasyceniem
jak chciales mnie obrazic to powinienes chyba jednak napisac downie (wiesz to od nazwy takiej choroby => a nazwa ta od takiego jednego nazwiska pochodzi) - taka drobna sugestia... :cojest:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NA CZYM LEPSZY EFEKT I POWIEDZ CO JESZCE WEDŁUG CIEBUIE DOZUCIĆ DO KRETKI JAKIEGOŚ GARNIERKA GLUTAMINE
NO DZIEKI ZA SZYBKA I PROFESJONALNA ODPOWIEDZ
Napisano Ponad rok temu
PS. spox, nie gniewam siem , ale nastepnym razem przemysl cos jak bedziesz chcial napisac + niech to bedzie ugruntowane jakas wiedza teoretyczna i praktyczna
PS2. odpisz na pyt. WBD i na to:
moze podasz jakie dawki podaje Twoj "trojboista"
odpsze najprawdopodobniej wieczorkiem (poznym) nmra
acha i napisz ilee chcesz/mozesz przeznaczyc floty
Napisano Ponad rok temu
PRZYSIAD 300 KG I CIĄG PODOBNIE OBECNIE NIE TRENUJE W RZADNYM KLUBIE UWAZA ZE PIWNICA JEST NAJLEPSZA TAM ZAI TAK JUZ ZOSTAŁO .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba sie zna co nie . a co lepsze mozesz powiedziec kretke zwykła czy crea massa hi teca
Napisano Ponad rok temu
lepiej sie kierooj osobami co mają w tym wyksztalcenie, znajdziesz takich w necie :-)
( np: ja za pare lat )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiecej:JA STSUJE KREATYNE TYLKO Z NASYCENIEM I WSZYSCY MOI ZNAJOMI TEZ I UWAZAJA ZE TO GŁUPOTA BEZ NASYCENIA ALE CHETNIE SIE DOWIEM O TYM WIECEJ I TAK NAWIASEM STOSOWAŁES JUZ TO I POWIEDZ MI ALE SZCZERZE CZY TO DZIŁA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]- podawalem Ci juz ten link, ale nie wiem czy przeczyt. - o fazie nasyc. masz na dole
Z faza nasycenia masz tez duze spadki po cyklu bo schodzi duzo wody ktorej retencja z faza nasyc. jest duza; ogolnie b. opaca siem brac bez fazy nasycenia - przez caly cylk mozliwe masz utrzymaniewyzszego poziomu wysycenia kom. mies. kreatyna; przy fazie nasycenia od ok. 6dnia ilosc krety w kom. miesn. maleje z 2 przyczyn (wieksze jej wydalanie wraz z moczem i ujemna regulacja w obrebie receptorow...)
Sprawdz sobie na cyklu ktory trwa 6-8tyg. wyniki bez fazy nasycenia (powinny byc lepsze + faza nasycenia to marnotrawienie duzych ilosci krety )
tak jak powiedzial strongCO TY POLECASZ MI ZWYKŁA KRETKE I DO TEGO JESZCZE JAKIES DODATKI CZY MOZE CREA MASSA HI TECA
a ile mozesz na dod. przeznaczyc kasy ??NA CZYM LEPSZY EFEKT I POWIEDZ CO JESZCE WEDŁUG CIEBUIE DOZUCIĆ DO KRETKI JAKIEGOŚ GARNIERKA GLUTAMINE
Napisano Ponad rok temu