metaaaaaaa
Napisano Ponad rok temu
chcialem sie spytac was co moge oczekiwac po 100 tabsach metki???
ile tak wchodz zazwyczaj, stosuje sie jakas diete????
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
ale nie istotne jaki do tego jest cykl??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
18 lat 180, tylko 68kg i w tym 3 lata cwiczen 36 w lapie i jakies 180 w klacie
Napisano Ponad rok temu
Brales kiedys jakies suplementy? jak z dieta?
Napisano Ponad rok temu
Ale zrobisz jak uwazasz:)
Jesli chcesz juz brac koxy to: nie bierz samej metki!!! Najlepiej dodaj do tego cos w strzalach... Do tego kup sobie suple np. bialko, wykombinuj sobie dobra diete bogata w to co bedzie Ci potrzebne aby byc duzym i silnym, hehehe Ogolnie to powodzenia :cfaniak:
Nie zapomnij czegos na oslone watroby jesli zaierzasz brac mietka
-hehehehe... sie gra, sie ma:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
19*5=95 a to jest 25 tygodni jak dobrze rozumuje
wiec w tym czasie to duzo ponad 10 kilo na samej diecie przybrac jesli bedzie 3 kilo na miesiac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przez pierwszy tydzien bierzesz 2 tabletki, przez drugi tydzien 3 tabletki, przez trzeci tydzien 4, przez czwarty 3, i przez piaty 2 tabletki. To razem jest 5 tygodni i masz 10 kg
a potem piszesz
Bierzesz 100 tablet Mety. Cykl trwa 5 tygodni i w te 5 tygodni zyskujesz na wadze 10 kg. 100 tablet Mety = 10 kg.
wiec napisz mi to tak jakbym miał wziac ten koks ale nie wiedzial o nim nic czyli po prostu tak jabys mnie kierował ok bo sie juz na maksa potracilem
Napisano Ponad rok temu
1. Robisz cykl z Meta 100 tabletek.
2. Cylk trwa 5 tygodni.
3. Robisz to tzw. piramidowo 23432 czyli przez pierwszy tydzien bierzesz
2 tabletki dziennie, w drugim tygodniu przechodzisz juz na 3 tabletki tez dziennie, trzcie tydzien 4 tabletki dziennie, i potem znowu schodzisz w dol czyli. czwrty tydzien 3 tabletki dzinnie, piaty tydzien 2 tabletki i na tym konczy sie cykl.
4. Przez te 5 tygodni cyklu zyskujesz na wadze ok. 10 kg.
Rozumiesz???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Libol-200 nandrolone decaonate
- Ponad rok temu
-
Kafar slyszales???
- Ponad rok temu
-
Deca z czym brać?
- Ponad rok temu