metaaaaaaa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
deci raczej nie wymienial bym poniewaz wcale nie ma tak malych skotkow ubocznych
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Winstrol jest bezpieczniejszy od Decy.W sumie winstrol tez moze byc
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
co do oxa to mam pytanko (w celu porownawszym )
jaki przyrost sily moze powodowac cykl na oxie powiedzmy 3tyg. po 12,5mg/dzien ?? (chodzo mi ogolnikowo, jak juz wspomnialem w celach porownawczych) np. no nie wiem... mozna liczyc na ok. 15-20% skok ??
i napiszcie cos wiecej - cos czego nie wiem... np. ile powinien trwc cykl itp. bo tego nie wiem
czy faktycznie dawka zalecana to 15-25mg/dzien ??
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Cena jednej tabletki to ok 8-10 zl, a jedna tabletka to 2,5mg.
Po 3 tygodniowym cyklu sila moze skoczyc nawet o 20kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie cos wiecej o oxa
PS. i co by bylo z takiego cyklu: 3tyg. po 12,5mg/dzien ??
i ile powinien trwac cykl ??
a jak na taki skok sily odpowiedza stawy ??
jak od strony chem. dziala oxa ??
itp.itd.
piszcie co tam wiecie
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Cykl powinno sie robic na 15-25mg wiec niewiem ile powinno przyjsc po 12,5.PS. i co by bylo z takiego cyklu: 3tyg. po 12,5mg/dzien
Niewiecej niz 4-5 tygodni ale slyszalem ze na oXie robia niekturzy po 8 tyg.i ile powinien trwac cykl
Oxa niewysusza stawow tak jak np. Deca czy Wino wiec powinno byc dobrze.a jak na taki skok sily odpowiedza stawy
No jak 2,5mg kosztuje 8-10 to to bedzie 2 razy wiecej.cene tych tablet 5mg
Tu zabardzo niewiem, ale Oxa nie będzie prowadził do syntezy i magazynowania tluszczu, niemusisz urzywac po niej odblokujak od strony chem. dziala oxa
Napisano Ponad rok temu
duza roznica 12,5mg, a 15mg %-)Cytat:
PS. i co by bylo z takiego cyklu: 3tyg. po 12,5mg/dzien
Cykl powinno sie robic na 15-25mg wiec niewiem ile powinno przyjsc po 12,5.
a chodzi mi o to, ze po wstepnych kalkulacjach to, zeby zrobic 3tyg. po dajmy na to 15mg to trzebaby dokupic dod. opakowanie (a nie jest tanie )
czy przy zwiekszeniu dawki do np.20mg zwiekszyloby jakos powaznie "toksycznosc"
tego steu ??-wiem, ze nie aromatyzuje itp., pytam bardziej od strony praktycznej
kafarq - odpisz jesio ty na moje pyt.
koksiarz thx za odp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawki moga byc rzedu 20-50mg ale im wieksza dawka tym zwieksza sie toksycznos gdyz ten lek jest 17c alfa alkilowany
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Libol-200 nandrolone decaonate
- Ponad rok temu
-
Kafar slyszales???
- Ponad rok temu
-
Deca z czym brać?
- Ponad rok temu