Jest porównywalnie do Aleksa, w prawie nie gorzej. problemem Nastka jest nieumiejętnośc rozkładania siły w czasie walki, pospeich i goraczkowanie się. traci siły na ciagłe ataki, zamiast dac się przeciwnikowi zmęczyć. jest w sytuacji boksera, który od początku walki co chwila zadaje cios z zamiarem KO. a rywal broni się spokojnie i czeka, az się narwaniec zmeczy. nie sił zabrakło Nastkowi, tylko doświadczenia i opanowania.z kondycją Pawła też nie jest chyba najlepiej.
Walka Pawla - komentarze (spoiler delikatny)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest porównywalnie do Aleksa, w prawie nie gorzej. problemem Nastka jest nieumiejętnośc rozkładania siły w czasie walki, pospeich i goraczkowanie się. traci siły na ciagłe ataki, zamiast dac się przeciwnikowi zmęczyć. jest w sytuacji boksera, który od początku walki co chwila zadaje cios z zamiarem KO. a rywal broni się spokojnie i czeka, az się narwaniec zmeczy. nie sił zabrakło Nastkowi, tylko doświadczenia i opanowania.z kondycją Pawła też nie jest chyba najlepiej.
Napisano Ponad rok temu
To tak samo jak w boksie: kto przy zdrowych zmysłach próbuje od pierwszych chwil zadawac ciosy nokautujące?
Brewster w walce z Gołotą?
Sorry, nie mogłem się powstrzymać
Napisano Ponad rok temu
Jodan napisał:
To tak samo jak w boksie: kto przy zdrowych zmysłach próbuje od pierwszych chwil zadawac ciosy nokautujące?
Brewster w walce z Gołotą?
Sorry, nie mogłem się powstrzymać
to jest wyjatek potwierdzajacy regule o ktorej wspomnial Jodan. kazdy ciec wie ze golota to slow starter i jak z nim zaczac ostro (zanim adrenalina "kopnie"), to sie z samego strachu przewroci.
pozdro
ps. Jodan, nabijasz sobie statystyke takimi "echo - postami"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Paweł może i miał kondycję ale jak ważył mniej. Z jego ostatnich wypowiedzi wynika iż "przytył w mięśniach" do startowej wagi. Jeżeli weźmiemy pod uwagę iż zwiększenie masy mięśniowej spowodowało zwiększone zapotrzebowania na tlen tych mięśni i ich szybsze zakwaszenie to mamy przyczynę.
Nie twierdzę iż jest tak w przypadku wszystkich przypakowanych zawodników ale tak się dzieje jeżeli coś następuję relatywnie szybko. Podobnie jest ze zbijaniem wagi. Jeżeli zawodnik robi to tuż przed walką jest osłabiony.
Możemy wziąść Fedora- jest silny i szybki choć ma formalnie z 10kg nadwagi. Tłuszcz nie wymga zaopatrzenia w tlen więc będzie mógł walczyć bez zakwasów, drżenia mięśni dłużej niż posiadając te 10kg w mięśniach.
Napisano Ponad rok temu
mialam wrazenie, ze jeszcze nie ma duszenia, a pawel nastula juz klepie, prawdopodobnie z braku sil do podjecia dalszej walki :?
Napisano Ponad rok temu
nie podobalo mi sie
mialam wrazenie, ze jeszcze nie ma duszenia, a pawel nastula juz klepie, prawdopodobnie z braku sil do podjecia dalszej walki :?
A jakbyś czytała od początku, tudzież oglądała dokładnie to zauważyła bys, że tam żadnego duszenia nie było-tylko dżwignia na kark!
Napisano Ponad rok temu
nie podobalo mi sie
A jakbyś czytała od początku, tudzież oglądała dokładnie to zauważyła bys, że tam żadnego duszenia nie było-tylko dżwignia na kark!
Napisano Ponad rok temu
nie podobalo mi sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O co wszystkim chodzi z ta dzwignia na kark ? Byliscie kiedys w takiej sytuacji kiedy ktos wam naciskal przedramieniem na szczeke ? Klepie sie szybciej niz przy duszeniu.
A czy ktos pisał że jest inaczej?Czytaj dokładnie!A co do mojego posta-ja tylko uswiadamiałem koleżanke-budowiczke o zaisniałej akcji(dxwignia, nie duszenie 8) )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
linki do walk
- Ponad rok temu
-
Uwaga! Na Onecie jest wynik walki Nastuli!!!
- Ponad rok temu
-
NIE CHCEMY WYNIKOW!!
- Ponad rok temu
-
I gdzie teraz są moderatorzy ?!
- Ponad rok temu
-
do Tito Ortiz
- Ponad rok temu
-
UWAGA ! NA NASTEPNEJ STRONIE JEST SPOILER !
- Ponad rok temu
-
ZYCZENIA NOWOROCZNE!!!
- Ponad rok temu
-
Linki do Walki Pawla bez wynikow...
- Ponad rok temu
-
UWAGA! Wynik w temacie na forum JUDO
- Ponad rok temu
-
SPOILER - Pride NYE 2005 wyniki