- Wzrost: 170
- Waga: 50
- Waga planowana: Chciałbym wyjść z niedowagi, wyrobić spore mięśnie, wiem że to będzie bardzo trudne, ale jestem w pełni gotowy.
- Staż treningowy: Jeszcze nie ćwiczę, chciałbym najpierw znaleźć dla siebie plan dietetyczny i treningowy.
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia?: Takie pytanie chciałbym właśnie skierować do Was, ponieważ jeszcze nie wiem ile razy w tygodniu powinienem ćwiczyć.
- Rodzaj Twoich treningów: Również pytanie do was.
- Intensywność Twoich treningów: To samo co wyżej.
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia?: Moja waga stoi w miejscu, trudno mi przybyć na masie, jestem ektomorfikiem.
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania?: Raczej nic.
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?): Nie i nie planuję stosować suplementów, chcę ćwiczyć naturalnie, jakieś suplementy może tylko w przyszłości.
- Kontuzje/Urazy: Nie, nie mam takich problemów.
No więc chciałbym żebyście pomogli mi w dobraniu dobrego planu dietetycznego i treningowego, jeśli koniecznie jest to Wam potrzebne to mogę wstawić tu również zdjęcie mojej sylwetki.
//edit: Chciałbym również zaznaczyć, że nie mam żadnego sprzętu jak na siłowni i nie mam możliwości uczęszczania na siłownie, więc wchodzi tu w grę tylko trening domatora.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Kolor czerwony jest zarezerwowany dla administracji.