Witam
Sprawa wygdlada nastepujaca. Mieszkam w Holandi mam 20 lat , 185 cm i 70 kg wagi.
Potrzebuje od was jakies pomysly na diete (dodam ze mieszkam w holandi inie wszystkie produkty sa tu dostepne) bardzo lubie piersi z kurczaka moge je jesc doslownie codziennie . Serki i twarogi sa ciezko dostepne w marketach.
co do Treningu narazie ogólnorozwojowa (Kupilismy z kolegami atlas do garazu i 2 hantelki. Czekamy jescze na laweczke i sztange)
Moim celem jest przytyc jakies 10 kg do swiat , mam nadzieje ze pomozecie i nie potraktujecie tego jako spam.
Jezeli potrzebujecie wiecej info (prosze pytac niewiem co jescze jest wam potrzebne )
Ps. zapomnialem dodac pracuje na nocki zaczynam o 3 w nocy (przed praca zaazwyczaj jakies plateczki) moglbym jeszcze cos dodac do tego
w pracy po 2-3 godzinach mam przerwe jem zazwyaczaj jakis chlebek , buleczki do tego jakas slatka albo jogurcik
po pracy ok 10-11 godzina rano wracam jem tzw sniadanio obiad (wszystko co popadni z lodoowki ,, piersi, paluszki rybne do tego jakis ryz,makaron) i warzywa (kocham szpinak , brokul)
Od godziny 11-12 drzemka do godziny 16-17 wstaje (co drugi dzien udezam do garazu w ktorym narazie cwicze po 2 serie na kazda partie ciała)
po trzeningu obiado-kolacja to samo co po pracy
No i ok godziny 20-21 klade sie spac i oczywiscie kolacja (przewaznie jajecznica, kanapki)
i tak caly tydzien
Użytkownik aroaro94 edytował ten post Ponad rok temu