witam!
sprawa wygląda tak, że mam wyjazd do pracy na 3 miesiące. Niestety nie będzie tam możliwości chodzenia na siłownię. Moje pytanie brzmi, co zrobić żeby możliwie ograniczyć "spadki" ? ćwiczę już 3 lata, nie stosowałem żadnych mocniejszych środków, trafiło się kilka odżywek. Jakieś podstawy już mam, ważę około 78kg przy wzroście 179cm (więcej szczegółów w profilu). Czy wgl można jakoś ograniczyć ten spadek? Jakieś suplementy? Dieta? Trening? Raczej nie mam możliwości zabrania tam jakiegokolwiek sprzętu, może jakąś hantle... Proszę o jakąś pomoc/radę

Wyjazd na 3 miesiące. pomocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trening domatora + sztywna dieta dostosowana bilansem na 0 (musisz obliczyc takowy z uwzględnieniem braku treningu siłowego) powinno to ograniczyć spadki mięsa do minimum nieodczuwalnego
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
a czy jakieś suplementy warto zabrać ze sobą?
Napisano Ponad rok temu
Diete masz trzymać suplementy nie sa ci do niczego potrzebne
Mateusz Pawlak 
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Szalone dwa miesiące z MASS XXL | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Kompletnie nie wiem co zaczać brac. Pomocy ? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Potrzebuje pomocy! | ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny | 
 |   
 | ||
| Pękające krwinki - pomocy. | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| pomocy w rozpisaniu suplementów | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening dla 14 lataka i pytanie Trening dla 14 lataka i pytanie- Ponad rok temu 
- 
			 Brzuch !!! Brzuch !!!- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy Plan treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 Powrót po złamaniu , aeroby ,fundamentalne pytania Powrót po złamaniu , aeroby ,fundamentalne pytania- Ponad rok temu 
- 
			 Odżywki/Trening/Dieta POMOCY ! ;( Odżywki/Trening/Dieta POMOCY ! ;(- Ponad rok temu 
- 
			 Czy zmniejszyć intensywność treningów? Czy zmniejszyć intensywność treningów?- Ponad rok temu 
- 
			 Trening+dieta+odżywki dla początkującego! Trening+dieta+odżywki dla początkującego!- Ponad rok temu 
- 
			 Brak przyrostu mięśni Brak przyrostu mięśni- Ponad rok temu 
- 
			 Prosze o ułożenie treningu :) Prosze o ułożenie treningu :)- Ponad rok temu 
- 
			 Wzmocnienie siły nóg Wzmocnienie siły nóg- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu