Zjadlbym kotlety mielone, ale redukcja :<
A co do ryb, to chyba nie jadłeś upolowanego przez siebie sandacza Litwinie to jest ryba
A ja schabowego z koscia... i ziemniaczki z koperkim plus jakas suroweczka...
Napisano Ponad rok temu
Zjadlbym kotlety mielone, ale redukcja :<
A co do ryb, to chyba nie jadłeś upolowanego przez siebie sandacza Litwinie to jest ryba
A ja schabowego z koscia... i ziemniaczki z koperkim plus jakas suroweczka...
Napisano Ponad rok temu
Ale się temat rozwinął.
Grammatik sądzisz, że kurczak jest mniej naszprycowany?
Faktycznie najlepiej jest urozmaicać. Ja ostatnio wołowinkę robiłem i powiem, że polędwiczki wołowe to jest cudo, ale drogie jak jasna cholera.
Najlepiej równoważyć 2/3 dni kurczak 2/3dni wieprzowinka 1 wołowinka 1/2 ryba (przykładowo).
Napisano Ponad rok temu
A no i zapomniałbym: ja przerzuciłem się na indyka
Napisano Ponad rok temu
Skoro lubisz. Mi nieodpowiada w nim smak, zapach i cena :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Skoro lubisz. Mi nieodpowiada w nim smak, zapach i cena :E
Czyli tak jak mi
Wczoraj dostałem swojskiego pstrąga wędzonego drzewem bukowym,posypałem się jak choinka po 3 króli
Napisano Ponad rok temu
sandacz to jedna ze smaczniejszych ryb ja polecam bo ma mało ości i jest pyszna
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Śledź średnia rybka, dość, że ma tylko 16g białka w 100g to jeszcze 10g tłuszczu. Nie będzie za tłusty jeśli mieści Ci się w bilans i makroskładniki. Na noc dobra opcja, bo masz już białko w postaci kazeiny.
śledź super rybka zobacz skład tego tłuszczu
każda ryba oprócz pangi jest dobra
np łosoś ma 20 gr białka i 15 tłuszczu
tylko że te tłuszcze są bardzo zdrowe
inne ryby maja rzeczywiście mniej tłuszczu ale jak wszystko mieści się w bilansie to ok
co jest z pangą nie tak?
największy syf tuńczyk w puszce którego stanowczo odradzam chyba że raz na jakiś czas dla smaku jeśli ktoś lubi
Napisano Ponad rok temu
Z pankga jest nie tak to samo co z łososiem norweskim. Ryba pływa w pestycydach.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
w dzisiejszych czasach takimi pierdołami bym się nie przejmował kurczaki i inne mięso na antybiotykach i sztucznie pompowane wodą tuńczyk na rtęci śledzie na ropie warzywa gmo
dużo by wymieniać ryba ogólnie dobra i jak ktoś lubi pande śmiało jeść
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu