witam
mam pytanie z czym najlepiej połaczyc pes alphine dla spotegowania efektu spalania tkanki tłuszczowej
Napisano Ponad rok temu
witam
mam pytanie z czym najlepiej połaczyc pes alphine dla spotegowania efektu spalania tkanki tłuszczowej
Napisano Ponad rok temu
Alphamine często łączone jest z yohimbiną, oczywiście może być łączone jeszcze z produktami typu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Oczywiście połączyć można z większością spalaczy lipotropów, a więc dochodzą jeszcze: Cutting Edge, DCP, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], mimikery insuliny typu Slin Sane, Glycobol, czy diuretyki typu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Wybór jest duży, wybór odpowiedniego jest zależny od ćwiczeń, diety, poziomu tkanki tłuszczowej. Opisz proszę coś więcej na te tematy, to na pewno wybór uda sie zawęzić do 2-3 produktów.
Aress pomyliłeś dział, kolega pytał o suplementy nie o diete i ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
witam
fajnie ze masz chęc mi pomóc moj wzrost 170 i ok 80 kg wagi bede na diecie z ujemnym bilansem kalorycznym. w tygodniu trzy treningi siłowe i cztery jednostki aerobowe. oceniam swój poziom tkanki tłuszczowej ok 8-12%. dodam ze ostatnio brałem osobno alphine a nastepnie alpha t2 z pes. rezultaty były zadawalajace teraz pomyslałem aby połaczyc dwa suplementy. moze to byc para z alphine ale nie koniecznie jak masz jakis inny pomysł to chetnie skorzystam
Napisano Ponad rok temu
Gumis2315, Alphamine może być, jest to bardzo fajny produkt z którego większość osób jest zadowolonych (efekty i działanie). Oczywiście są inne produkty o mocniejszym działaniu, ale jeżeli byłeś zadowolony z efektów tego produktu to ja bym nie zmieniał go póki co i wybierał połączenie czegoś wraz z nim.
Jeżeli miałbym łączyć Alphamine z innymi produktami to wybierałbym pomiędzy Yohimbiną bądź blokerem kortyzolu (np. SNS Reduce XT). O ile pierwszy produkt to np. SNS Yohimbine, gdzie masz syntetyczną yohimbinę w dawce 2,5 mg w 1 kap - więc możesz sobie dostosować do swojej wagi (0,2mg yohimbiny na 1kg masy ciała). Oczywiście yohimbine przyjmujesz rano i/lub przed treningiem. Ważne jest aby poziom insuliny był niski, więc musisz pamieać aby węglowodany w okolicy przyjmowania yohimbiny nie występowały w diecie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to natomiast bloker kortyzolu, czyli hormonu stresu zwiększający się zwłaszcza przy długich i częstych treningach aerobowych (o negatywnych skutkach jego podwyższonego poziomu jest już dużo artykułów więc możesz poczytać i się dokształcać), natomiast z obecnie mocniejszych produktów blokujących jego wzrost to właśnie SNS Reduce XT.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Czym sie rózni teleskop za 180 zeta od takiego za 500+ |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|
||
BJJ jest niczym bez VALE TUDO ?! |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||