Witam serdecznie wszystkich Panów, którzy są w stanie mi pomoc:)
Mianowicie, mój chłopak "bawi się ciężarkami". Od ponad dwóch lat jesteśmy razem i nigdy nie zaobserowalam, a raczej nie wyczułam niczego tak dziwnego.
Od pewnego czasu łyka jakieś tabletki 3 lub 4 razy dziennie- nie jestem w stanie dokladnie zaobserwować. Na moje pytanie, co takiego łyka, odpowiedz jest zawsze jedna- witaminy. Ucina wszelkie rozmowy na ten temat. Szczerze powiedziawszy była bym w stanie w to uwierzyć gdyby nie pewien dziwny zapach towarzyszący mu od pewnego czasu i to, że nie rozpakowal przy mnie paczki z suplami ( przynajmniej powiedzial mi, że są to suple), nie widzialam rownież opakowań owych suplementow, oprocz tego, ze ma jakies pudelko z przegrodkami w ktorym sa tabletki.
Mimo częstych kąpieli, dezodorantów, perfum jego ciało dziwnie pachnie- dłonie, ramiona, brzuch, klata - ogołem mówiąc nie musze go wąchać wystarczy, że leże obok a i tak czuje ten dziwny zapach. Cieżko mi go opisać ponieważ nigdy czegos takiego nie czułam, jest może troche ziołowy? Nie mam pojecia, z niczym konkretnym mi się on nie kojarzy.
Chciałabym się dowiedzieć co takiego może powodować dziwny zapach. Nosi ze sobą czerwone opakowanie z przegródkami na tabletki i jest ich masa... Łyka tak jak napisałam powyzej, 3 lub 4 tabletki dziennie. Stał się również może troche bardziej nerwowy i wybuchowy ( nie wiem czy jest to akurat z tym zwiazane).
Proszę o jakie kolwiek odpowiedzi, które mogłyby jakoś pomoc mi w ustaleniu skąd taki zapach i czym mogą byc te tabletki. To wyłącznie w trosce o jego zdrowie, ponieważ zdaje sobie sprawe, że jest w stanie bardzo się poświecić na rzecz muskulatury, a ja poprostu się niepokoję