Siema , możecie wypisać jakie ćwiczenia moge robić na drążku rozporowym do podciągania się?
Samo podciąganie to wiadomo , utrzymanie się jak najdłużej w górze i jakie jeszcze ćwiczenia moge na nim robić ?
Napisano Ponad rok temu
Siema , możecie wypisać jakie ćwiczenia moge robić na drążku rozporowym do podciągania się?
Samo podciąganie to wiadomo , utrzymanie się jak najdłużej w górze i jakie jeszcze ćwiczenia moge na nim robić ?
Napisano Ponad rok temu
masz różne odmiany podciągania wąskie szerokie podchwyt nachwyt...
- unoszenie nóg w zwisie ( brzych )
_ podciąganie podchwytem ( bardziej angazuje biceps )
ale głownie pracują mięśnie grzbiety najszerszy grzbietu + czworoboczny + biceps i przedramię ( jako mięśnie wspomagające ruch )
POzdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] taki mam drązek wiec podciąganie szerokie nie za bardzo bo nie mozna przesunąć tych gąbek
Napisano Ponad rok temu
to złap inaczej niż gąbki nic się nie stanie jak bedziesz łapał na metalu a nie na gąbce
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
dobra dzieki , a co myslisz o tym zeby drązek zamontowac niżej aby służył do robienia pompek?
jego mozna przemieszczać bez wiercenia mocowania itp wiec to nie problem
Napisano Ponad rok temu
Możesz i mocować niżej, jeśli chcesz - nie ma problemu.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jak zamocujesz go niżej to można zrobić też jakby odmiane wiosłowania
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Jeśli opuścisz drążek to możesz też cisnąc dipy na nim. Bardzo mocno dają po tricu.
Napisano Ponad rok temu
Uzyj google.... każde cw trzeba ci opisywać? Internetu nie masz?
Wpisz se w YT "dipsy" i stanie sie jasność
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Koles co ty taki ostry ?
Tak w ogóle to pytanie było do kolegi który napisał o tym ćwiczeniu .
@
Ćwiczyłem tak nie raz i bardzo lubie to ćwiczenie choć nie wiedziałem jak to sie nazywa
Użytkownik Aka470 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na drążku można wykonać bardzo wiele ćwiczeń. Trenuje troche street workout, więc jakbyś chciał jakieś konkretne ćwiczenia na daną partie to pisz. Oczywiście mam na myśli drążek i inne alternatywne ćwiczenia w których nie potrzebujesz nic z siłki.
Napisano Ponad rok temu
O to że czasem warto sie wysilić z czystej ciekawości wpisać coś w google i samemu znaleźć dla własnej satysfakcji a nie czekać aż ktos wyjaśni nawet najwiekszy banał.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No niby tak, ale patrząc z innej perspektywy to za jakiś czas znajdzie sie taka osoba jak Ja w tej chwili i trafi na ten temat i już wszysko wyjaśnione będzie Nie bedzie musiał zakładać nowego tego samego tematu i zaśmiecać forum
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Najbardziej kontuzjogenne ćwiczenia |
Trening dla zaawansowanych |
|
|
||
Jakiego ćwiczenia najbardziej nie lubicie :))? |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||