Witam. Postanowiłem w końcu zabrać się za swoje ciało i zacząć porządnie ćwiczyć. I tu zwracam się z prośbą o ułożenie całkowitego planu bo całkowicie nie znam się na tym oraz jakiejś diety, a chciał bym aby były efekty moich ćwiczeń.
Mam 23 lata. W ciągu 1-1,5 roku przytyłem z 60 do 85 kilo. Część wagi nie poszła na marne, ale jednak brzuch jest... Tereaz mam zamiar to zmienić
Mój wzrost to 175cm.
Od poniedziałku robie 6 weidera, robie jakieś tam ćwiczenia na ręce i po treningu ide sobie pobiegać( bo to lubie), wieć chciał bym aby bieganie pozostało w moim treningu.
Mój dzień rozpoczyna się okolo 6:30 gdzie zaczynam szykować się do pracy. Pracę zaczynam o 8.
15 minutowe przerwy mam o godzinach 11:05, 13:35, oraz 16. Pracuję do 17 więc okolo 17:30-18 jestem w domu.
Na śniadanie jem 2x po 4 bułki ja jakimiś wędlinami/ serami itp. Obiady jak w przeciętnej rodzinie. Kolacji nie jadam.
Od poniedziałku piję także samą wodę.
Jeżeli zadacie jakieś pytania to oczywiście udzielę dalszych informacji.
Sprzęt jaki posiadam: gryf łamany, 2x hantle, 70 kg obciążenia. Posiadam także ławeczkę oraz sztangę prostą lecz nie wiem kiedy ją dostarczę do obecnego mieszkania więc narazie odpada.
Chciał bym zredukować tkankę tłuszczową głównie z brzucha oraz zrobić ładną rzeźbę.
Narazie nie posiadam żadnych odżywek, może w pózniejszym terminie
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Użytkownik Floo edytował ten post Ponad rok temu