Witam Ekspertów.
Mam nadzieję, że jest to dobre miejsce na temat, wlasciwie taki jakich macie tysiące, lecz myslę, że mój jest specyficzny.
Zacznę standardowo:
*Staż na siłowni : 2 lata (do dzisiaj 2 lata przerwy)
*Ilość przebytych cykli: 2 cykle kreatynowe (animal pump/universal storm i jakis inny produkt firmy dynamitize)
*Cel kuracji: zrzucenie wagi (do 68) przy minimalnej stracie miesni.
*Czy przestrzegana jest dieta: tak
*Zastrzeżenia zdrowotne: brak, alergia na żółtka i białka jajek.
*Waga: 74
*Wzrost: 173
Potrzebuje suplementacji o bilansie kalorycznym na poziomie 3000 kcal przy tym, że jednak ma to być okres redukcji.
Ciężko pracuję w wysokich tempertaurach, ćwiczę 3xmma, 2xmuay thai, 3xsilownia, 3x bieganie raneczkiem. Wydawac by sie moglo że jest niemozliwe bym mial taka wage, ale budowę ciała mam naprawdę bardzo dobrą. Często mam problemy w weekendy ze slodyczami . Wiem, że to niedopuszczalne. Druga sprawa, brak mi mocy juz przy czwartku... a gdzie tam piatek i sobota (sobota bez treningow, same biegi). Proszę o porady w zakresie suplementacji. Aktualnie Omega3, BCAA,... witaminy z warzyw jakiś czas temu wspomagalem sie spalaczem... pomogl zrzucilem z 83 do 71 kg... wyjechalem na wakacje i 75 kg. Mam tendencje do tycia, ale też predyspozycje kulturystyczne. Moim celem jest MMA i potrzebuję mocy. Proszę pomóżcie. Proszę o wyrozumiałość.
P.S. Zastanawialem się nad Diamond Labs Eca 30 Plus (spalacz) i kreatyną (taka luźna myśl ). Nie będzie mi ona przeszkadzala w treningach?
Użytkownik An4kin edytował ten post Ponad rok temu