Witam chodzi mi głównie o ocenę treningu ale także i diety... z tego linku:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witam chodzi mi głównie o ocenę treningu ale także i diety... z tego linku:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pomogłem? daj pozytywa przy moim komentarzu! Dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Najpierw kolego z 2 miesiące FBW a potem split. I nie patrz na plany innych bo ten akurat jest kiepski. Jak juz wiemy suple na tym etapie prócz witamin sa ci zbędne a co do diety to wiadomo w poprzednim temacie będziemy sie wypowiadać bo diete układa sie pod człowieka a nie korzysta z gotowej...
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no mi głównie chodziło o trening... ten co tam napisany... a co to FBW?
Pomogłem? daj pozytywa przy moim komentarzu! Dziękuję
Napisano Ponad rok temu
ZŁY PLAN !!! Robiąc 8-12 powtórzeń ćwiczysz żeby mięśnie rosły a nie żeby spalał się w nich tłuszcz.Na redukcje wykonuje się większe liczby powtórzeń w zakresie od 15-do nawet 30 w serii.Wtedy śmiało można nazwać to planem na zżeranie tłuszczu.A co do kcal to 2400 według mnie jest za dużo.zmniejsz je.A tak jak wyżej napisane każdy trening każda dieta uruchamia inne bodżce na organiżmie inaczej na nie reaguje.
Użytkownik Dezdov edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dezvod po co powielasz mit, że przy redukcji trzeba robic dużo powtórzeń? redukcje to sie robi przez kuchnie. A poziom kaloryczności dobiera się pod wagę a jak on nie podał wymiarów to skąd mozesz wiedzieć jaki poziom kaloryczny potrzebuje?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Viper ma racje, duża liczba powtórzeń na redukcji to mit, równie dobrze można ćwiczyć na dużych ciężarach podczas redukcji bo liczy się jak już to w jakimś temacie pisałem wydatek energetyczny który w obu przypadkach jest podobny.
Napisano Ponad rok temu
Trening na duzych ciężarach ochroni w znacznym stopniu mięśnie które przyzwyczajone do nich po wejści na niezliczone machanie małymi ciężarkami bynajmniej na tym mocno ucierpią.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no tak. Jak ćwiczysz z większym ciężarem to również wychodzą z ciebie ogromne ilości potu.Czyli krótko mówiąc duża liczba powtórzeń na redukcję to mit?
Użytkownik Dezdov edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden z większych taki trening jest na gęstość a nie na redukcje bo na redukcje to jest trening aerobowy + dieta z ujemnym bilansem.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Trening a zawał serca |
Inne sporty |
|
|
||
Gdzie treningi szermierki historycznej w Poznaniu? |
MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM |
|
|