Witam proszę o pomoc bo nie ogarniam! jak ułożyć szybciutko prostą dietę bez żadnych wymyślnych rzeczy i taką co by była prosta do zastosowania... pierwsze co dodam to: jestem od dziś (znaczy chciałbym już zacząć) intermittent fasting... okno żywnościowe mam od 18 do 22 i muszę przyswoić w tym czasie około 2300 kalorii... w tym około 230g białka 230g węglowodanów, 51g tłuszczy... i teraz proszę was o pomoc bo nie ogarniam! jak zrobić szybciutko i prosto coś co łącznie by wypełniało wszystkie kryteria... posiłki nie musze miec 5-6 tylko stawiam na 3 bo w czasie okna żywnościowgo (4h) to bym miał 3 posiłki to posiłek co 1h  więc mi pasuje.
 więc mi pasuje.
dodam jeszcze to co mam teraz w domu pod ręką a mam hmm tak:
(wartość podana w 100g produktu, a mam ich oczywiście o wiele więcej  ale podaję info aby ktoś pomógł dobrać to jakoś...bo ja nie mam głowy do tego
 ale podaję info aby ktoś pomógł dobrać to jakoś...bo ja nie mam głowy do tego  )
)
kurczaka (dość dużo) 100g: 104 kcal, białko 23,7g, węgle 0, tłuszcz 1g.
serek wiejski: 100g: 103 kcal, białko 13g, węgle 2,6g, tłuszcze 4,5g
jogurt naturalny 0,1% tłuszczu: 100g: 51 kcal, białko 5,2g, węgle 6,6g, tłuszcze 0,1g
ryż na jedną porcję 62,5g: 215 kcal, białka 4,6g, węgle 48g, tłuszcze 0,8g
no i oczywiście mam też brokuły surowe, jakąś mieszankę warzyw w której są: brokuły kalafior, marchewka
oczywiscie mam też jajka  no i jakieś tam hmm cebulka czy coś mniej wiecej co ma każdy w domku
 no i jakieś tam hmm cebulka czy coś mniej wiecej co ma każdy w domku  no i np. oliwę z oliwek też...
 no i np. oliwę z oliwek też...
prosze o szybką pomoc i z góry również dziękuję za wszelką pomoc
dodam jeszcze że mam na myśli diete bez żadnych odżywek czy suplementów... no i dodam też ze mam też jakieś tam chude szyneczki z indyka itp. i do tego bułaski ciemne z pestkami dyni...
Użytkownik Stivciu edytował ten post Ponad rok temu

Dziękuję
 Dziękuję  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook