Witam mozna robic nogi (uda+lydy) w przeddzien plecow? konkretnie nogi we czwartek a plecy w piatek? Czekam na odpowiedz pzd
nogi, plecy
Napisano Ponad rok temu
Odradzam. Dwie największe partie. Lepiej zrób nogi np. we wtorek a plecy w piątek.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Odradzam. Dwie największe partie. Lepiej zrób nogi np. we wtorek a plecy w piątek.
czemu odradzasz do tej pory tak cwiczylem i dobrze bylo, tylko wlasnie cos mnie naszlo i postanowilem zapytac. w srode nie cwicze zregenerowny ide w czwartek na trening nog a na nastepny dzien plecy, przeciez nie lacze tych parti w jednym dniu. lezu rowin mysl
Napisano Ponad rok temu
Jak źle mowie to poprawcie ale ja uwazam ze tak. Warunek jest taki ze ani w nogach ani w plecach nie robimy martwych ciągów , i ze dobrze wypoczniemy przez noc ( tylko po to aby miec sile do treningu ) . Ja np. nogi robie w taki dzien aby oddzielic sobie partkie które posrednio ze soba współpracuja .
Napisano Ponad rok temu
Napewno się nie zrobi się dzień po dniu martwych ciągów i ćwiczeń angażujących zarówno dwugłowe uda jak i prostowniki. POza tym nie wyobrażam sobie w jeden dzień robić przysiad a na drugi dzien martwy ciągu ponieważ ciało nie zdąrzy się zregenerować a te ćwiczenia są wielostawowe
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia w robieniu wioseł przy zakwaszonych nogach.Prostowniki się nie zregenerują.
Napisano Ponad rok temu
tak wgl to dobrze po dobrym treningu nóg zrobic dzien nietreningowy jak robisz to porzadnie to nastepnego dnia ja osobiscie jestem slaby jak gówno wszelki trening odpada wszystko idzie gorzej moze to przyzwyczajenie ale lepiej tak sie regeneruje, mówisz ze dotąd bylo dobrze ale jak zrobisz przerwe oddzielisz partie to zobaczysz ze moze byc jeszcze lepiej i bedzie i co wiecej pomiedzy jednym a drugim wsadzic barki tricka obejrzyj gotowe plany kevina tam jest wszystko przemyślane nic nie koliduje