Witam, od poniedziałku zapisuje się na siłownie i koniec z opierniczaniem się i mam takie pytanko.
Zostało mi:
500 gram BCAA
500 gram mono kreatyny
i kupuje do tego Mass up 3,5kg
Jakie witaminki z tego poradnika mam jeszcze dokupić, cena nie gra roli.
Jak macie jakieś pytania to napiszcie odpowiem ponieważ nie wiem co jeszcze napisać.
Odżywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po Twoich wymiarach ti raczej bedziesz szedl na mase tak?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
taaak jestem ektomorfikiem więc jeszcze trudniej mi jest przytyć
Napisano Ponad rok temu
Właśnie czytam o ektomorfiku trochę głębiej i jest napisane takie coś
"
- Trzeba preferować ćwiczenia złożone, czyli wielostanowe, ponieważ one najlepiej budują masę mięśniową.
- Warto używać do nich raczej sztangi niż sztangielek.
- Obciążenie należy dobierać tak, aby w każdej serii wykonać od 5 do 8 powtórzeń.
- W czasie każdej serii trzeba dać z siebie 110% możliwości.
- Przerwy między poszczególnymi seriami powinny być dość długie, nawet do kilku minut- pozwoli to zregenerować siły i w rezultacie, wykrzesać więcej z każdej kolejnej serii. ""
Co o tym sądzisz mogę tak ćwiczyć?? Jedynie co mnie wkurza to te nadgarstki które strzelają a nie bolą a przez zwiększony ciężar będzie jeszcze gorzej
Napisano Ponad rok temu
Zacznijmy od początku, pisałeś że została Ci kreatyna, kiedy skończyłeś ostatni cykl? Witaminy polecam OLIMPa multiple sport. A co masz z tymi nadgarstkami nie tak?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No to zacznę od początku, kupilem te mono 500 gram zużyłem mniejszą połowę gdzieś 200 gram już pod koniec dostałem znacznej siły i zaczynałem trochę przesadzać z obciążeniem z 30kg na serię zrobiło się 40-45 po dwóch trzech tygodniach zauważyłem że dosyć głośno strzelają mi nadgarstki nieraz nawet zabolą po praktykach i się przestraszyłem trochę. A ten pół-cykl skończyłem z 6 mies. temu Przy swojej własnej skromnej siłowni, ale teraz zapisałem się na prawdziwą i mam zamiar coś ze swoim ciałem zrobić
To skończyć tą kreatynę czy kupić 500 gram zrobić cykl cały? Bo w tym białku co kupie jest 2g kreatyny na 1x porcje. I oprócz tych witamin białka kreatyny coś dokupić używać BCAA?
Napisano Ponad rok temu
Dokup kreatyny abyś Ci starczyło na pełny 6-7 tygodniowy cykl, jeśli chodzi o nadgarstki to dobrze je rozgrzewaj przed każdym treningiem. A co to jest za białko z kreatyną?
Napisano Ponad rok temu
sorry odżywka węglowodanowa mass up chyba starczy 5kg bo białka nie potrzebuję tylko węgli tak białko to mogę coś do diety
Skład:
Zawartość jednej porcji: Wartość energetyczna 393 kcal (1668 kJ) Białko 10 g Węglowodany 87 g Tłuszcz 0,5 g Kreatyna 2 g Tauryna 2 g PROFIL AMINOKWASOWY: L-alanina 205 mg L-arginina 115 mg kwas L-asparaginowy 460 mg L-cystyna 105 mg kwas L-glutaminowy 735 mg glicyna 2080 mg L-histydyna 80 mg L-izoleucyna 245 mg L-leucyna 450 mg L-lizyna 390 mg L-metionina 80 mg L-fenyloalanina 140 mg L-prolina 245 mg L-seryna 230 mg L-treonina 310 mg L-tryptofan 60 mg L-tyrozyna 130 mg L-walina 245 mg
To też moge kupić :Olimp Sport Edition Omega 3
Użytkownik Radosław17 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko, omegę tą też wcinam z witaminami jak najbardziej ok.
Napisano Ponad rok temu
A te witaminy i omega to nawet w dni nietreningowe ? Bo mam plan 3 dniowy na mase
Napisano Ponad rok temu
witaminy i omege codziennie po sniadaniu.
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz mial jakies jeszcze pytania to smialo pytaj. powodzenia w lapaniu dobrej jakosci masy