Ćwicze już około roku czasu , chciałbym wypróbować działanie przedtreningówki , jaką polecacie ? ,
Napisano Ponad rok temu
Ćwicze już około roku czasu , chciałbym wypróbować działanie przedtreningówki , jaką polecacie ? ,
Napisano Ponad rok temu
a kreatyne juz jadłeś?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a kreatyne juz jadłeś?
Tak, aktualnie biore razem z bca
Napisano Ponad rok temu
Jest to pierwsza przedtreningówka? Jakieś produkty pobudzające wcześniej już miałeś? Przedtreningówka na jakiego typu treningi?
Napisano Ponad rok temu
nic nie brałem wcześniej , aktualnie cały czas masa
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli treningi siłowe to połącz sobie przedtreningówkę z cyklem kreatynowym. A więc przykładowo kupujesz monohydrat kreatyny (bądź mieszankę kreatyn np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) wraz z przedtreningówką np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Oczywiście jeżeli chodzi o przedtreningówki to są i słabsze i mocniejsze. Te powyżej to średnia półka
Napisano Ponad rok temu
do zwykłej krety dokupiłby kofeinę i aakg i przedtreningówka gotowa jak na jego styk z takimi produktami.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jezeli szukasz fajnego pierdykniecia to po Assaulcie sie tego zbytnio nie spodziewaj. Mam to i nie dosc ze slabe ( jezeli chodzi o pobudzenie ) to w dodatku zawsze po wypiciu mnie mdlilo ( zielone jabłko ) . Pozatym w assaulcie jest kreatyna ( czego mi niestety w sklepie nie powiedzieli kiedy kupowalem ) wiec w twoim przypadku to chyba lipa bo masz ja osobno. Ja odradzam , u mnie stoi prawie cala pucha i czeka wykorzystanie w odleglej przyszlosci .
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego lipa, że jest kreatyna? odrzucisz sobie porcję po treningu kreatyny i jest ok. Co do mocy to kwestia względna (dla kogoś może być kosa dla innego nie). Mnie w assaulcie przede wszystkim beta-alanina robiła.
Najlepiej aby założyciel tematu wyjaśnił czego po niej oczekuje (siły, pobudzenia, wytrzymałości...)?
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z toba Botage , ale jak dla mnie wychodzi to nie ekonomicznie. Skoro juz kupilem krete to po co mam kupowac "druga" ? Ale tak jak napisales , niech autor sie okresli czego oczekuje po przedtreningówce.
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna przed treningiem to dużo plusów, nie tylko po treningu. Kreatyny nie stosujemy tylko raz dziennie, a przedtreningówkę tylko. Więc ilość porcji kreatyny kupionej wcześniej odpada o ilość treningów. Można sobie zrobić cykl dłuższy, więc nie jest to moim zdaniem nie ekonomiczne
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem to jako cos nie ekonomicznego poniewaz planujac cykl wiem jak dlugo bede chcial brac krete, dlatego zamiast inwestowac kase tak jakby w nastepna krete wolal bym kupic cos innego. O czestotliwosci stosowania kreatyny nie ma co chwilowo rozwarzac gdyz sa różne szkoly i powstanie spam. Pewne jest jedno ze organizm moze przyswoic okreslona ilosc kreatyny na dzien wiec nie ma sensu wcinac jej " nad program ". Ale oczywiscie to jest moje zdanie . Poczekajmy na odzew autora bo narazie nie wiemy co on chce
Napisano Ponad rok temu
Chyba jeszcze sie nie spotkalem zeby w przedtreningowce nie bylo kreatyny... A autorowi polece BPI 1.M.R
Napisano Ponad rok temu
Stano fusion, napalm (muscle warfare), high kick... jest tego troszkę.
Aczkolwiek metamorfoza troszkę zawalił, przecież na etykiecie przedtreningówki widać. Jak sprzedawca dupa to patrzymy na etykietę.
Napisano Ponad rok temu
Nie byl to moj najleprzy zakup poza tym na początku zdawalem sie na sprzedawców. Niestety doswiadczenia nabiera sie z czasem
Teraz zanim cos kupie to czytam o tym na necie.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki chłopaki za rady , oczekuje po spozyciu przedtreningówki "SIŁY" gdyz chce na treningu wycisnąć ostatnie soki z mięśni Robie aktualnie mase i zależy mi na powtóirzeniach dużymi ciężarami . Dodam że nic wczesniej nie brałem z takich rzeczy . Jestem ciekawy jak to będzie po spożyciu , i tu jeszcze jedna kwestia , ile czasu przed treningiem brać zeby mieć max efektywność ?
Użytkownik Casmirvs edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bralem BPI 1.M.R w cyklu razem z mono i bylem bardzo zadowolony z tej przedtreningówki. Ja pilem tak 1 godz po posilku a 30 min przed treningiem
Napisano Ponad rok temu
Zazwyczaj na opakowaniu pisze kiedy brac , ale najlepiej samemu wywnioskowac ( kiedy ci sie rozkreca ). A co do dobrych przedtreningówek to niech wypowiedza sie ci na których takie rzeczy dzialaja . Pamietaj jednak ze to ze dziala na kogos na ciebie moze nie dzialac wcale
Napisano Ponad rok temu
Poczekam , może ktoś jeszcze napisze co bierze i jak to na niego działa
Napisano Ponad rok temu
Jest tego trochę ale troche to mocne jak na ciebie by było. Np Show Time
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
jak to zrobić -znaczek- ?????? |
CAPOEIRA |
|
|
||