poza Alpha trudno cos znalezc sama loteria, sam sprawdzalem nie jednego i wiele slyszalem
Jak wiadomo substancje do zrobienia bolda zakupuje sie w chinch przewaznie ale skad sam chinczyk wie co sprzedaje?? A nawet jak wie to po co ma sie pucowac ze jest cos innego niz bold ?? Skoro wyglada identycznie ( Boldenon nie jest w proszku jak pozostale sterydy jest to jakby gesta zolta zawiesina ,cos jak zywica a jesli chinol wlozy cos co wyglada identycznie
Bo przeciez nikt kto zamawia bolda do produkcji nie spodziewa sie ze jesli wyglada jak ma wygladac (zapach tez sie zgadza ) to moze byc co innego ? Wiadomo proszki to proszki mozna podmienic ale bold ta substancja ?? Wydaje sie nie realne a jednak.
W koncu ktory under czy tez osoba robiaca w domu dla siebie bada co jest w srodku Moze 1 na 1000 sie zdarzy wiec teraz pytanie co wbijamy jesli nie jest to Boldenon(1,4 -androstadiene-3-one,17b-ol) ano wlasnie w wiekszosci przypadkow zapewne jest to 4 methyl 5 beta hydroxyethyl thiazole
Nazwa nikomu nic nie mowi co to jest wiec jest to Blada zolta ciecz ( gesty plyn ,zawiesina,zywica ) o specyficznym zapachu(identycznym jak boldenon) rozpuszczana w alkoholu lub wodzie
Dodawana miedzy innymi do miesa I orzechow jako substancja uzupelniajaca smak !!!!
A co najwazniejsze wyglada identycznie jak Boldenon ktory jest slany do produkcji underow czy domowej.
Z kad takie info mam ano mam znam osobe ktora uzywa saa a jest pracownikiem HM REVENUE CUSTOMS w angli czyli celna sprawdza zawartosc slanych substancji jako ze sam sciaga pare rzeczy dla siebie zbadal co jest w boldenonie substancja jaka wyszla w kazdym przypadku to
Dodam ze probki bral z 3 roznych zrodel ( 3 roznych chinoli )
Wiec ja juz podziekuje za bolda chyba ze bedzie to weterynaryjny bo nie mam ochoty wbijac sobie dodatkow smakowych I wkrecac ze cos dziala !!